شکراله سلمان زاده اظهار کرد: قبل از ورود زائران به کشور عراق در این پایگاه ها آموزش های لازم در راستای پیشگیری از ابتلای آنان به برخی بیماری ها ارائه می شود و پس از بازگشت زائران از سفر زیارتی نیز غربال گری هایی با هدف جلوگیری از ورود احتمالی بیماری های خاص به کشور صورت می گیرد. 

وی با اشاره به استقرار پایگاه های اورژانس، بیمارستان صحرایی و پایگاه های مراقبتی در مرزهای استان عنوان کرد: زائران در صورتی که با مشکلات تنفسی، گوارشی، خونریزی و غیره مواجه شدند الزاما به این پایگاه ها مراجعه کنند تا عوارض جانبی برای آنان به حداقل کاهش پیدا کند.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با تاکید بر اینکه ایام اربعین با موعد اپیدمی آنفولانزا در ایران و عراق مقارن است، یادآور شد: زائران قبل از خروج از کشور قطعا باید نسبت به تزریق واکسن آنفولانزا اقدام کنند و همزمانی این ایام با بارش های پائیزی و مشکلات تنفسی ایجاب می کند که بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی اعم از آسم، آلرژی و تنگی نفس ماسک و اسپری های تسهیل کننده تنفس را با خود به همراه داشته باشند.

سلمان زاده تاکید کرد: ضرورت دارد بیماران قبل از عزیمت به سفر زیارتی با پزشک معالج خود مشورت کرده و داروهای تجویز شده را نیز به همراه داشته باشند زیرا امکان دارد نوع دارویی که در کشور عراق وجود دارد با نوع داروی آنان دارای تفاوت هایی باشد، بیماران دیابتی با فواصل زمانی منظم پاهای خود را بررسی نمایند تا در صورت بروز زخم قبل از وسیع شدن روند درمان آن آغاز شود. 

وی توصیه کرد: زائران منحصرا از آب آشامیدنی به صورت بسته بندی شده و بطری استفاده کنند و در طول مسیر از آشامیدن نوشیدنی ها و غذاهای سرد، سالاد و سبزیجات اجتناب کنند تا دچار مسمویت غذایی نشوند.

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 760141
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.