سارا حمزه لو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: تا روزهای آتی آیین نامه حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد در سه استان یاد شده منتشر می شود و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت ستاد توسعه زیست فناوری از جزئیات آن خبردار شوند.
وی با اشاره به حمایت های این ستاد از پایان نامه های دکتری در حوزه زیست فناوری، افزود:برای پایان نامه های مقطع دکتری در حوزه بیوتکنولوژی (زیست فناوری) نیز حمایت مالی 120 میلیون ریالی توسط این ستاد می شود.
وی گفت: یکی از مهم ترین اقدامات ستاد توسعه زیست فناوری، در بخش فعالیت هایی است که به ارتقا و توسعه بیوتکنولوژی (زیست فناوری) در کشور منجر می شوند.
وی اظهارکرد:بر همین مبنا پایان نامه های مقطع دکتری در این حوزه از حمایت های ستاد برخوردار می شوند و در صورت مطابقت با اولویت های زیست فناوری اعلام شده ستاد از کمک های مالی برخوردار می شوند.
حمزه لو ادامه داد: علاوه بر حمایت یاد شده از پایان نامه ها مقالات نمایه شده در مجلات ISI که در زمینه زیست فناوری در چارک اول (Q1) قرار دارند، بین 20 تا 40 میلیون ریال حمایت مالی صورت خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه موضوع این مقاله ها باید در راستای اولویت های ستاد توسعه زیست فناوری باشد، افزود: مبلغ حمایتی را ضریب تاثیر مجله مشخص می کند به طوری که اگر مقاله در مجله ای با ضریب تاثیر بیش از 10 منتشر شود، بیشترین مبلغ حمایتی را دریافت خواهد کرد.
وی اظهار کرد: تاکنون چهار فراخوان حمایتی از طرح ها در حوزه های مختلف زیست فناوری منتشر شده است. در این فراخوان ها با توجه به موضوعات اولویت دار در هر یک از حوزه های کشاورزی، پزشکی و صنعت، از طرح هایی که از سوی شرکت های دانش بنیان ارایه شوند، پس از بررسی و داوری گروه پژوهش، حمایت می شوند.
دبیر گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه فناوری ستاد توسعه زیست فناوری در ادامه به طرح تقسیم کار ملی در حوزه زیست فناوری اشاره کرد و توضیح داد: در این طرح برای جلوگیری از موازی کاری بین مراکز علمی و دانشگاه های مختلف کشور و با توجه به ظرفیت های هر مرکز از نظر منابع انسانی، امکانات و تجهیزات و‌ موقعیت جغرافیایی آن مرکز سه اولویت مهم بیوتکنولوژی تعیین می شود.
حمزه لو گفت: مراکز با اختصاص 50 درصد از فعالیت های خود در عرصه های مشخص و معرفی شده به ستاد می توانند از حمایت ها برخوردار شوند. پس از نهایی شدن اولویت های مراکز و دانشگاه ها تمامی حمایت های یاد شده مانند حمایت از پایان نامه ها و مقالات تنها در همان اولویت های تعیین شده برای هر دانشگاه انجام می گیرد.
وی ادامه داد: برای نمونه اگر موضوع مقاومت گیاهان زراعی به تنش خشکی با استفاده از بیوتکنولوژی توسط یک دانشگاه به عنوان اولویت معرفی شده است دانشجویان و پژوهشگران آن دانشگاه در صورتی که فعالیت های خود را در این زمینه متمرکز کنند می توانند از حمایت های ستاد برخوردار شوند و سایر موضوعاتی که در اولویت آن دانشگاه قرار ندارد مورد حمایت ستاد نیز قرار نمی گیرد.
وی به حمایت های ستاد توسعه زیست فناوری در بخش بین المللی نیز اشاره کرد و افزود: بر همین اساس ستاد از ماموریت های خارجی و فرصت های مطالعاتی، جذب پژوهشگران خارجی، پژوهشگران ایرانی مقیم خارج از کشور و‌ انتقال فناوری در بخش زیست فناوری استقبال و حمایت می کند.
اقتصام**9186 / 6037
خبرنگار: هما همت خواه ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.