به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد خانی نوذری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از ثمرات بنیاد مسکن این است که در سه موضوع عمده عمران روستایی، مسکن روستایی و مسکن شهری فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه عمدهترین فعالیتهای بنیاد مسکن در حوزه روستاها است، افزود: سالانه در خوزستان 15 هزار مسکن برای اقشار کم درآمد و بیبضاعت ساخته میشود همچنین با توجه به حوادثی که در کشور رخ میدهد بنیاد مسکن در برخی مقاطع نقش مهمی در بازسازی دارد و یکی از محورهای اصلی مدیریت بحران است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه 4 هزار و 200 آبادی در روستاهای خوزستان ایجاد شد، گفت: خوزستان داری 2 هزار و 72 روستا با بیش از 20 خانوار است که طبق برنامه پنجم کشور تعیین طرح شدند اکنون برای روستاهای کمتر از 20 خانوار برای جلوگیری از پراکندگی محدودیت تعیین میکنیم تا خدماتی از قبیل آب، برق و آسفالت کردن معابر ارائه شود.
وی با بیان اینکه حدود 250 روستا اقدامات عمرانی آنها به پایان رسید، عنوان کرد: با توجه به مشکلات زیستی و معیشتی ساکنان روستا سعی میشود خانوارها در محل سکونت خود بمانند اما اگر بتوانیم طرح تجمیع را پیاده سازی کنیم، خدمات بهتری ارائه میشود.
خانینوذری با اشاره به اعتبارات خوزستان سال 95 بیان کرد: اسفند ماه سال 95، 67 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبارات عمرانی و بیش از 7 میلیارد اعتبارات حوادث به بنیاد مسکن تخصیص داده شد؛ 40 الی 45 درصد اعتبارات جذب شده است.
وی با اشاره به طرح گردشگری روستاها ادامه داد: بنیاد مسکن قادر است طرح گردشگری را با همکاری میراث فرهنگی در روستاهایی که پتانسیل گردشگری داشته باشند، اجرا کند. طرح گردشگری روستاها در راستای تولید و اشتغال است همچنین از مهاجرت جلوگیری به عمل میآید.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه تاکنون 6 هزار و 450 فقره سند صادر شده است، گفت: صدور سند در شهرستانهای ملاثانی، شیبان و حمیدیه آغاز شده است. بنیاد مسکن با بانکهای عامل هماهنگی لازم را برای پذیرش سندهای صادر شده جهت تضمین انجام داده است.
وی با بیان اینکه معابر 300 روستا در خوزستان آسفالت شد، توضیح داد: با جذب 30 هزار تن قیر سال 95 خوشبختانه 2 میلیون و 740 هزار متر مربع از معابر روستاها آسفالت شد.
خانینوذری در پایان عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده مشکلات روستاها به ویژه در جنوب استان فاضلاب است. رفع مشکل فاضلاب روستای آلبونائی مرز بین خرمشهر و آبادان را به صورت پایلوت آغاز کردیم، فاضلاب از طریق شبکه جمعآوری میشود و در تصفیهخانه، تصفیه میشود همچنین آب خروجی را میتوان برای کشاورزی استفاده کرد.
انتهای پیام/