متن نطق آیت ا... شفیعی به شرح زیر است: بر پایی این دوره از اجلاس رسمی خبرگان رهبری، مقارن و مصادف است با بیستمین سالگرد سفر تاریخی و پر خیر برکت رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان خوزستان که در روزهای 18 تا 25 اسفند سال 1375 صورت گرفت.
منظور از طرح این موضوع اولا بیان نکاتی در خصوص آن سفر ارزشمند و ثانیا گریزی از آن رهگذر به مسائل جاری و امروز خطه خونرنگ خوزستان که به حق کربلای ایران نام گرفته است.
وی افزود: مقام معظم رهبری در جایگاه نیابت حضرت ولی عصر (عج) و در مقام پدری امت اسلامی ، برنامه های گوناگون و متنوعی دارند از آن جمله در طول سالیان زعامت و رهبری خویش به استان های کشور سفرهای پر خیر و برکتی داشته و دارند که از آن جمله باید از سفر به استان خوزستان یاد کرد. در این سفر هشت روزه علاوه بر مردم شهرستان اهواز که محل استقرار حضرتشان بود، اهالی شهرستان های آبادان، خرمشهر، هویزه، دزفول و در سفر تکمیلی مردم شهرستان ایذه از توفیق حضور رهبر عظیم الشان در آن مناطق بهره مند شدند و با مقتدای امت اسلامی به طور حضوری دیدار نمودند. همچنین بخشی از مراکز صنعتی ، پروژه های کشاورزی، تأسیسات نفتی و سد بزرگ کرخه مورد بازدید معظم له قرارگرفت که نشان از اهتمام ایشان دارد.
یکی از نکات مهم و کلیدی آن سفر تاریخی تاکید مقام معظم رهبری بر مساله توسعه کشاورزی و ساماندهی و رسیدگی به معضلات و مشکلات خوزستان و کاهش دشواری ها و سختی و رنج مردم آن بود که طرح 550 هکتاری معظم له یکی از مصادیق بارز آن به شمار می رود.
اینک همان طور که تقریباً همگان استحضار دارید و به ویژه در این اواخر، عوارضی بر مردم خوزستان رخ داد که حتی زندگی عادی آنان را مختل و سختی های زیادی به دنبال داشت.
مساله ی گرد و غبار که از آن به ریزگردها تعبیر می شود اکنون به مزاحمی همیشگی و ملال آور برای مردم صبور خوزستان تبدیل شده است. میهمان سرزده و گاه بیگاهی که به هیچ اصل و مرزی پایبند نیست و تا عمق زندگی و وجود مردم نفوذ می کند و خود مقدمه اختلال در نظام زندگی روزمره مردم می باشد. قطعی همزمان آب و برق و تلفن و نزول و فرود خاک سنگین و نفس گیر شؤون مختلف زندگی روزانه را نابسامان می کند و به ویژه زنان و سالمندان و بیماران به شرائط غیر قابل وصفی گرفتار می گردند.
اینجانب در این محضر محترم برای ادای وظیفه ی شرعی و به اقتضای شأن وکالت و نمایندگی مردم خوزستان لازم می دانم مواری را بیان نمایم:
1- معضلات خوزستان وارد شرائط بغرنجی شده است که لزوم توجه و اقدام و عمل همه مسئولان به ویژه دولتمردان را در برنامه کوتاه، میان و بلند مدت طلب می کند و برای کاهش آلام مردم امروز هم دیر است تا چه رسد به فردا. همراه با تقدیر و تشکر از تلاش های صورت گرفته و حضور مسئولان محترم اجرایی کشور در استان، اما این میزان کار و حضور تا نقطه ی مطلوب هنوز بسیار فاصله دارد و امیدواریم رسیدگی بنیادین به معضلات مردم خوزستان، مشمول مرور زمان و روزه مرگی نشود و به صورتی پیوسته تا حصول نتیجه دنبال و پیگیری شود. و در چهارچوب آمد و رفت مسئولان و یا مأموران به این استان و اکتفاء به مدح و ثنای مردم خوزستان و سپس برگشتن و به مرکز و فراموش شدن همه چیز نیانجامد.
2- برخور فرض و لازم می دانم از رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی که با بیاناتی محبت آمیز و البته جدی و راهگشا در غم مردم خوزستان همراهی و مشارکت نموده و با عنایات خویش، زمینه ی تسریع حضور مسئولان ارشد و عالی رتبه اجرایی کشور در استان و مشاهده ی مستقیم و میدانی اوضاع را فراهم نمودند صمیمانه سپاسگزاری نمایم و دوام سایه بلند پایه ی ایشان را از خداوند سبحان مسالت کنم.
3- برای نقد و نفی پاره ای از مطالب انتشار یافته عرض می کنم مردم خوزستان با بهره مندی آب شرب دیگر هموطنان و پاره ای استان های نیازمند آب هیچگونه مخالفتی ندارند و نداشته اند چگونه می شود زنان و مردانی که برای دفاع از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی ایران اسلامی جان خویش را فدا کرده و بیشترین سختی ها را تحمل نموده و به تعبیر امام راحل عظیم الشان قدس سره دین خویش را به اسلام اداء کرده اند و در عادات و سجایا به کرم و سخاوت و مهمان نوازی شمرده اند به تشنگی همطونان خویش راضی باشند و یا آن را در سر بپرورانند اما نکته این است که مسئولان اجرایی و برنامه ریزان کشور به هیج وجه نباید برای توسعه و رشد اقتصادی و یا صنعتی مناطق دیگر مصارف حیاتی و بنیاد کشاورزی و مصالح طبیعی خوزستان را نادیده بگیرند و فدا کنند.
آنچه باعث آزردگی و نجش مردم ماست این است که علیرغم ادعای صریح برخی مسئولان بر عدم انتقال آب از خوزستان برای معرفی غیر از شرب، اما پاره ای اخبار، گزارش و مستندات انتشار می یابد که بیانگر تایید و صحت این ادعا نیست و اگر چنین است این موجب نارضایتی و بلکه خشم مردم خطه ی خوزستان است.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به درستی فرمودند خوزستان نماد مقاومت و پایداری ملت ایران است و اینجانب امروز با صدای رسا به مسئولان اجرایی و متولیان امور کشور عرض می کنم شما نیز امروز باید با تلاشی جهادی و خستگی ناپذیر در رفع مشکلات و گرفتاری در این مهم، موجبات رضایت و آسایش آنها را فراهم کنید و بدانید حتی کوچکترین کاستی و ضعفی در این زمینه مورد قبول و پذیرفتنی نیست.
اجلاسیه دوم دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری روز سه شنبه در تهران گشایش یافت.
6037
دریافت کننده و تنظیم: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.