به گزارش ایرنا عبدالنبی سواعدی روز چهارشنبه در نخستین نشست شورای مهارت خوزستان بیان کرد: بر اساس قانون نظام جامع آموزش فنی و حرفه‌ای، نظام آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و آیین نامه های اجرایی مصوب؛ متولیان آموزش مهارت در کشور به عنوان اعضای این شورا انتخاب شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا برنامه‌های کاری این شورا با محوریت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را با مشارکت اعضا اجرایی کنیم، گفت: از جمله مهمترین این برنامه‌ها،  طرح جامع کارآفرینی و اشتغال پذیرش دانشجویان است که دانشگاه خاتم الانبیای بهبهان به عنوان نماینده آموزش عالی کشور در خوزستان، اجرای آن را بر عهده دارد.

دبیر شورای مهارت خوزستان ادامه داد:از دیگر برنامه‌هایی که در حال اجرا است، طرح توانمندسازی ساکنان مناطق کم برخوردار و در معرض آسیب کلانشهر اهواز است.

سواعدی با بیان اینکه این طرح در سه سال گذشته با حمایت استانداری در مناطق کم‌برخوردار اجرا شده ، افزود: امسال نیز اجرای آن به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته و پنج مرکز آموزشی دیگر به‌عنوان مراکز آموزشی مهارت در این مناطق افزوده شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان، طرح یادگیری و یاددهی الکترونیک مبتنی بر ریزمحتواها را از جمله برنامه‌های کاری این اداره کل بیان کرد که اجرای آن با مصوبه کارگروه تخصصی آموزش، در آستانه اجرا است.

وی همچنین به برگزاری سالانه رویداد ملی مسابقات بازی سازی رایانه‌ای اشاره کرد و گفت: این رویداد ملی در سه سال متوالی در خوزستان اجرا شده و نتایج قابل توجهی را برای جامعه هدف درپی داشته است.

سواعدی از برگزاری رویداد ملی سالانه مسابقات آزاد تست‌های غیرمخرب در قطعات جوشکاری در پارسال خبر داد و افزود: امسال نیز این دوره از رقابت‌ها به میزبانی خوزستان در اوایل بهمن در شهرستان مسجدسلیمان برگزار خواهد شد.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بیشتر دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: توانمندسازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و دیگرسازمان‌های حمایتی از جمله این تفاهم‌نامه‌ها است.

وی در ادامه به طرح‌های مهارت‌آموزی تا اشتغال که با مشارکت سازمان نصر(سازمان نظام صنفی رایانه‌ای) اشاره کرد، افزود:طرح جامع کارآفرینی و اشتغال‌پذیری دانشجویان که برمبنای یک تفاهم‌نامه جامع بین استانداری، وزارت علوم و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای آغاز شده نیز یک سرمایه‌گذاری مشترک است که اجرایی شده است.

وی ادامه داد:طرح جامع کارآفرینی و اشتغال‌پذیری ، مدل توسعه یافته مرکز آموزشی کشور هند است که در خوزستان نتایج خوبی را رقم زده است و تقریبا، همه روسای دانشگاه‌های خوزستان از نحوه اجرای این طرح دیدن کرده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان همچنین مشارکت در توسعه و تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای با رویکرد مناطق کم برخوردار را یک ضرورت بیان کرد و گفت: در این راستا نیاز است تا اعتباراتی در قالب کمک‌های فنی و اعتباری برای توسعه و تجهیز مراکز آموزشی آزاد خوزستان اختصاص یابد.

وی افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که در بخش‌های دولتی وجود دارد، نیاز است تا راهکارهایی برای توسعه بخش خصوصی دیده شود که مهمترین آن اختصاص منابع مورد نیاز از طریق اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری است.

سواعدی، دپارتمان تخصصی مربی فنی و حرفه‌ای در رشته‌های تهویه، مکاترونیک، جوش و تست‌های غیرمخرب و مکانیک را جمله برنامه‌های دانست که باید ایجاد آنها از طریق شورای مهارت پیگیری شود.

۲هزار و ۶۹۱ سرباز گواهینامه مهارت‌آموزی دریافت کردند

معاون هماهنگ کننده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان نیز با بیان اینکه امسال تاکنون ۲ هزار و ۶۹۱ سرباز در سپاه خوزستان موفق به دریافت گواهینامه مهارت آموزی شده اند، گفت: پارسال نیز تعداد یک‌هزار و ۹۳۱ نفر از سربازان مجموعه‌های سپاه در خوزستان با شرکت در دوره‌های آموزشی موفق به اخذ این گواهینامه‌ها شدند.

سرهنگ عبدالرضا حاجتی بیان کرد: این اقدام در راستای رفع دغدغه قشر جوان خوزستان است که پس از اتمام دوره سربازی از توانمندی لازم برای حضور در بازار کار برخوردار باشند.

وی افزود: با توجه به مجموعه‌های متعدد نظامی در خوزستان، نیاز است تا مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای از ظرفیت بالاتری برای ارایه این دوره‌ها برخوردار شوند.

بر اساس این گزارش، هم اکنون تعداد ۶۰۰ آموزشگاه خصوصی آزاد(فنی) در سطح خوزستان فعال هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.