امید بن عباس روز چهارشنبه در دیدار با فعالان اقتصادی شهرستان دزفول با تاکید بر لزوم تسهیل سرمایهگذاری در این شهرستان توسط دستگاههای اجرایی افزود: باید راه و مسیر برای فعالیت اقتصادی سرمایهگذاران در شهرستان دزفول روشن شود تا این سرمایهها به حرکت درآیند.
وی با تاکید بر لزوم مطالعه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری دزفول و همچنین تعیین نرخ بازگشت سرمایهها به سرمایهگذاران اظهارداشت: چندین سرمایهگذار دزفولی و غیردزفولی با توجه به ظرفیتهای دزفول تمایل به سرمایهگذاری در این شهرستان دارند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول صادرات را از اولویتهای اقتصادی کشور برشمرد و گفت: با توجه به ظرفیتها به طور قطع صادرات تولیدات شهرستان دزفول بویژه محصولات کشاورزی در دستور کار است.
وی در پاسخ به دغدغه یکی از فعالان اقتصادی مبنی بر نبود زمین کافی برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید در دزفول بیان کرد: برخی از زمینهای اعطا شده در شهرکهای صنعتی بدون فعالیت و راکد ماندهاند که لازم است در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.
بن عباس با بیان اینکه خریداران این زمینها یا باید فعالیت اقتصادی خود را آغاز و یا زمین دریافتی را واگذار کنند، افزود: شهرستان دزفول ویژگیهای زیادی از نظر سرمایه اقتصادی و انسانی دارد و تقاضای فعالیت در این شهرستان بالا است.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول اظهارداشت: مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان در بازدیدی میدانی بررسی و راهکارهایی با کمک سایر دستگاههای اجرایی دزفول برای رفع آنها در نظر گرفته میشود.
وی افزود: برای تصویب مرز هوایی فرودگاه دزفول روزها همراه با نماینده دزفول پیگیری شد ولی بدلیل ظرفیت محدود، تاکنون بهرهمندی لازم از آن صورت نگرفته است.
بن عباس با اشاره به اعمال تحریمهای سنگین علیه ایران گفت: فعالیت اقتصادی در این شرایط دشوار است لذا باید منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به تولید را برای رفع مشکلات در دستور کار قرار دهیم.
وی رسیدن به نتایج دلخواه در زمینه اقتصاد را مستلزم استفاده از نیروی انسانی خلاق، جوان و متخصص و توجه به ایدههای نو آنها دانست و افزود: اخیرا رویداد استارتاپی خوبی در زمینه کشاورزی و بستهبندی محصولات در دزفول برگزار شد که لازم است از ایدههای ایدهپردازان این رویداد استفاده شود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به گرانیها بر لزوم تشدید نظارتها بر اصناف تاکید و بیان کرد: مردم در شرایط کنونی توقع بالایی از اصناف دارند که رسیدگی به این موضوع برعهده روسای اتحادیهها است.
وی توسعه فروشگاههای زنجیرهای، تغییر رویکرد بازار از سنتی به مدرن و برپایی بازارچههای محلهای را ضروری خواند و افزود: مصرف کنندگان همواره به دنبال تغییر هستند البته با توسعه فروشگاههای زنجیرهای روند تنظیم بازار نیز بهبود مییابد.
بن عباس با اشاره به تشکیل شوراها و کمیسیونهای مختف برای اتخاذ تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات گفت: واحدهای صنعتی بزرگی در شهرستان دزفول ایجاد شده که باید از آنها حمایت و پشتیبانی شود ضمن اینکه نباید از واحدهای کوچک و متوسط نیز غافل شویم.
وی درخصوص طرحهای نیمه تمام شهرستان دزفول نیز اظهارداشت: باید با برنامهریزی مناسب، طرحهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی تکمیل و به بهرهبرداری برسند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول بهترین راه برونرفت از مشکلات اقتصادی را افزایش همدلی مسوولان عنوان کرد و افزود: برای رفع مشکلات شهرستان دزفول از تمام ظرفیتها استفاده خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ موضوع و مشکلی بلاتکلیف نمیماند، بیان کرد: متاسفانه بسیاری از مشکلات بدلیل نداشتن توان تصمیمگیری ایجاد میشوند.
برخی فعالان اقتصادی نیز در این نشست دغدغههای خود را مطرح کردند. رفع مشکلات معادن، ایجاد یک شهرک صنعتی جدید با توجه به نبود زمین کافی برای فعالیتهای اقتصادی جدید و رفع مشکل آب شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول از جمله دغدغه های فعالان اقتصادی شهرستان دزفول بودند.