محمدرضا رضایی دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با پرترافیک خواندن فرودگاه فعلی اهواز از لحاظ مسافری، اظهارداشت: با همکاری شرکت فرودگاههای کشور و ناوبری ایران در حال بهسازی و افزایش ترمینالهای فرودگاه فعلی اهواز هستیم.
به گفته وی این شرکت همچنین در خصوص ساخت یا برنامهریزی برای فرودگاههای جدید تصمیمگیری میکند.
این مقام مسئول در فرودگاه اهواز با رد برخی اخبار منتشر شده به نقل از وی درخصوص تعطیلی فرودگاههای استان بعد از ساخت فرودگاه جدید اهواز عنوان کرد: فرودگاه جدید اهواز به دلیل فعالیت خط پروازی هیچ محدودیتی برای دیگر فرودگاههای شهرستانی استان نخواهد داشت.
مدیرکل فرودگاه های خوزستان با بیان اینکه روند موجود در انجام حجم پروازها مبنای برنامهریزی ساخت فرودگاه جدید اهواز بوده، افزود: این پروژه قرار است در زمینی به مساحت ۲هزار و ۴۵۰ هکتاری و اعتبار ۳۰۰ میلیون یورو ساخته شود.
وی ساخت یک فرودگاه مجهز، مدرن و بزرگ در جنوب غرب کشور را ضروری دانست و گفت: فرودگاه جدید اهواز میتواند پاسخگوی نیاز پنج استان باشد و بخش خدمات باربری آن در زمینه جابه جایی کالا بسیار با اهمیت است.
رضایی با اشاره به اینکه برای این فرودگاه ۲ باند چهار هزار و ۵۰۰ متری برای پذیرفتن پروازهای مسافری و باربری درنظر گرفته شده است ادامه داد: ساخت این پروژه هماکنون در مرحله مشاوره است و در آینده به فراخوان بین المللی گذاشته خواهد شد.
رضایی همچنین در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای آغاز پرواز اهواز- عمان، بیان داشت: این پرواز از ابتدای بهمن امسال و در روزهای سه شنبه از فرودگاه اهواز به وسیله ناوگان هواپیمایی قشم ایر انجام میشود.
وی با بیان اینکه هم اکنون پروازهای خارجی این فرودگاه به کویت و دبی انجام میشود، افزود: فرودگاه اهواز از نظر عملکرد پروازی بین ۵۴ فرودگاه کشور جایگاه چهارم را دارد.
رضایی ادامه داد: روزانه ۸۰ پرواز رفت و برگشت داخلی و خارجی در این فرودگاه انجام میشود.
تهران، اصفهان، یزد، شیراز، نوشهر، رشت، تبریز، مشهد، کیش، ساری، بندر عباس، عسلویه و خارک مسیرهای پروازی از اهواز و برعکس هستند.