اسماعیل نجار شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از آخرین وضعیت روند بازسازی منازل سیل زده روستاهای شعیبیه شوشتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش اعظمی از استان  خوزستان در سال جاری درگیر بحران های متعدد از جمله سیل و زلزله های متعدد از جمله زلزله مسجدسلیمان بود.

وی افزود:امیدواریم با مساعد بودن فصل کار تا پایان سال، زیرساخت های مناطق سیل زده در استان خوزستان تا جایی که امکان دارد تکمیل شود و اگر نیاز به اعتبار مجدد بود باید بررسی دوباره صورت گیرد تا در سال آینده اعتبار به آن تعلق گیرد چرا که با توجه به بالا بودن خسارات دولت با محدودیت هایی در این حوزه رو به رو است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور  بیان کرد: فروردین امسال سیلاب ۲۵ استان کشور را درگیر کرد که در این میان سیلاب خوزستان بیشترین میزان خسارت را در بخش های مختلف، مسکن، کشاورزی و زیرساخت در پی داشت.

وی افزود:  از روزهای  نخست سیلاب در استان مقام معظم رهبری فرامینی را صادر کردند و در پی آن دولت  تدبیر و مسئولان استانی و تمامی دستگاه های اجرایی کمر همت بستند تا بتوانند مشکلات مردم را کاهش دهند.

نجار با اشاره به اینکه در جریان سیل امسال جاده روستای یحمره شوشتر تماما زیر آب بود و رفت و آمد اهالی این روستا و روستاهای  اطراف با قایق صورت می گرفت توضیح داد:  پس از فرمان مقام معظم رهبری  امکانات مورد نیاز برای خروج این روستاها از سیلاب فراهم  شد.

۴۰۰واحد مسکونی سیل زده در شوشتر به سقف رسیدند

وی بیان کرد:  براساس ارزیابی های دولت در شوشتر  یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی مجدد داشتند که روند ساخت ۴۰۰ واحد مسکونی به مرحله زیرسقف رسیده و ۷۹۰ واحد نیز به طور کامل دیوار چینی شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بنا بر  قولی که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داده است قرار است کار ساخت منازل آسیب دیده تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

 وی با اشاره به روند پرداخت خسارت به بخش کشاورزی نیز گفت: برای اولین بار خسارتی که به بخش کشاورزی وارد شده بود  با یک ساز و کار جامع و مشخص پرداخت شد البته  شاید هنوز برخی از خسارتها مانده باشند  که آنها نیز در حال پرداخت هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: یکی از درخواست مردم شعیبیه شوشتر احداث جاده است که در سیل این جاده آسیب دید اما اکنون در مرحله شن ریزی قرار دارد و ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار برای این جاده تامین شده است.

اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور شامگاه شنبه به منظور بررسی روند بازسازی مناطق سیل زده، وضعیت احداث سیل بندها و همچنین تحویل ۱۸خودروی شستشوی معابر و بهره برداری از مرکز سیار فرماندهی مدیریت بحران خوزستان به این استان سفر کرد.

سیل بهار امسال در حوضه‌های کرخه، کارون و دز ۲۱ شهرستان را دچار آبگرفتگی کرد که دراثر این سیلاب ۱۳۳ روستا به زیر آب رفت و ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.