به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده  روز چهارشنبه در نشست پل های آسیب دیده از سیل اخیر در خوزستان اظهار داشت: یکی دیگر از اولویت های مهم  بازگرداندن رودخانه های منحرف شده به مسیر اصلی خودشان است و این اولویت ها باید ملکه ذهن مدیران ما در استان شود.

وی افزود: دستگاه ها باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند و مصوبات برایشان از اهمیت برخوردار باشد نه این که به مصوبات بی توجهی کنند.

وی گفت : پذیرفته نیست به مردم بگوییم غافلگیر شدیم و یا سیلاب هزارساله یا ۲۰۰ ساله ایجاد شد لذا از همه مدیران می خواهیم که مساله را جدی بگیرند و همچنان بحث سیل را اولویت استان بدانند و برای پیشگیری از آن تلاش کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان افزود:برخی پل های استان در سیل گذشته خطرساز شدند و به پل ناجیان در شهرستان شوش، پل گبان و شهید باکری در شهرستان هویزه خسارات وارد شد، در رابطه با کانال کوثر و تالاب بامدژ نیز مصوبات خوبی  صورت گرفت.

وی تاکید کرد: از ابتدا در جریان مشکلات روستای میراحمد بودم و با برگزاری جلسات متعدد مسائل جانمایی آن حل شد، به منظور احداث راه ارتباطی جدید روستا میراحمد اداره کل راه و شهرسازی و راهداری استان اقدامات لازم را انجام دهند و یک دستگاه بولدوزر، یک دستگاه بیل مکانیکی، چهار دستگاه کمپرسی به منطقه اعزام شود و فرماندار ایذه و بخشدار دهدز نیر نظارت براجرای مصوبه را داشته باشند.

حاجی زاده گفت: سازمان آب و برق استان  تا هفته آینده نسبت به تعیین تکلیف عملیات اجرایی دیواره ساحلی روستای شیخ فندی و شروع عملیات اجرایی اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش ایرنا طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون در سال آبی گذشته، موجب بروز سیلاب در خوزستان شد و  در مجموع  ۳۰ سیلاب بزرگ و کوچک در  ۲۱ شهرستان استان به وقوع پیوست که به موجب آن ۱۳۳ روستا زیر آب رفت و  ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند.

از میان ۲۵ استان کشور، خوزستان بیشترین آسیب را در سیل بهار امسال متحمل شد.

شورای بحران خوزستان نسبت به احتمال سیل در سال آبی جدید (مهر ۹۸ تا مهر ۹۹) هشدار داده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.