مجتبی زینی‌وند شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: به عنوان مثال برخی از دانش آموزان  بخش گمبوعه در شهرستان حمیدیه با مشکل سرویس رفت آمد و تردد به مدرسه مواجه بودند که با کمک خیران برای دانش آموزان این منطقه ۲سرویس رفت و آمد تهیه شده است.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در مناطق سیل زده خوزستان گفت: در برنامه کاری آموزش و پرورش خوزستان و وزارتخانه است که با کمک خیران برای دانش آموزان سایر مناطق محروم استان نیز سرویس مدرسه تهیه شود و یا از طریق آموزش از راه دور به دانش آموزان مناطق محروم و دور افتاده آموزش داده شود.

وی ادامه داد: فعالیت و مشارکت خیران در خوزستان به ویژه در مناطق سیل زده بسیار خوب است و عملکرد خیران آموزشی در این استان را باید در سطح کشور به عنوان نمونه و الگو معرفی کرد.

زینی وند ادامه داد: آموزش و پرورش با مشکل نیرو و اعتبار مواجه است و برای کمک به تحصیل دانش‌آموزان این استان همواره نیاز به کمک خیران است.

پیش از این معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به ترک تحصیل تعدادی از دانش‌آموزان به دلیل نبود سرویس آمد وشد در استان، گفت: هیچ بهانه‌ای از آموزش و پرورش برای ترک تحصیل دانش‌آموزان به دلیل نبود امکانات آموزشی پذیرفته نیست.

اهمیت توسعه مدارس خیر ساز در خوزستان

نماینده وزیر آموزش و پرورش در مناطق سیل زده خوزستان ادامه داد: شیوه ای از ساخت مدرسه خیر ساز در کشور در حال انجام است که در این روش فرد خیر علاوه بر ساخت مدرسه نیروهای مدرسه را نیز تامین می کند.

وی گفت: در این روش خیران کلاس های آموزشی برای معلم ها  برگزار می کنند و با روش های به روز آموزش را فرا می گیرند که با این کار عدالت آموزشی در کل استان رعایت می شود.

زینی وند بیان کرد: مدارسی که موسسه راه ایمان وابسته به دفتر آیت الله سیستانی در خوزستان تاسیس کرده اند نیز از این دست مدارس خیرساز هستند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی افزود: موسسه راه ایمان ۴۰ مدرسه در خوزستان تاسیس و راه اندازی کرده است که این موسسه علاوه بر ساخت مدرسه، لوازم التحریر و لوازم مورد نیاز دانش آموزان این مناطق محروم را نیز تامین می کند.

وی گفت: این موسسه ۴۰۰ نیروی بومی را به عنوان معلم و کارکنان مدرسه آموزش داده و جذب کرده است، ساخت اینگونه مدارس توسط خیران در ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان مناطق محروم و کاهش بیکاری در این مناطق تاثیرگذار است.

روند بسیار مناسب بازسازی مدارس مناطق سیل زده خوزستان

نماینده وزیر آموزش و پرورش در مناطق سیل زده خوزستان ادامه داد: در سیل فروردین ماه امسال در خوزستان ۱۱۴ مدرسه در خوزستان دچار آسیب شد که  با مشارکت خیران و عملکرد خوب اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بیش از ۹۰ درصد مدارس مناطق سیل زده استان بازسازی و تعمیر شدند.

وی گفت: بر اساس گزارش‌هایی که تهیه شده است در مهر ماه امسال دانش آموزان مناطق سیل زده استان مشکلی برای رفتن بر سر کلاسهای درس خود نداشتند.

 در فروردین ماه امسال ۲۱ شهرستان خوزستان دچار سیل شدند که به ۱۱۴ مدرسه استان خسارت وارد شد و دانش آموزان این مناطق به مدت ۲ هفته امکان حضور بر سر کلاس درس را نداشتند.

جمعیت دانش آموزی خوزستان یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر است که در بیش از ۱۰ هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

/۶۰۰۲/۷۱۵۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.