به گزارش ایرنا محمد حیدری روز دوشنبه در نشست هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با ادارات، سازمان ها و صاحبان صنایع این شهرستان در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد دزفول افزود: باید نقشه راهی برای توسعه شهرستان دزفول طراحی کرد تا بتوان با ایمنی و ضریب امنیت بالا به اهداف مدنظر دست یافت.
وی دانایی، توانمندی و کارآیی را مولفه های پیشرفت دانست و گفت: قیاس توسعه دیگر کشورها و بیان ضعف های خود اجازه رشد، تعالی و پیشرفت را نمی دهد بلکه باید با طراحی نقشه راه به هدف نزدیک شد.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: متاسفانه با وجود ظرفیت ها و استعدادهای فراوان، وضع موجود تحلیل نشده و هیچ نقشه راهی برای پیشرفت وجود ندارد.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد اجماع نظر برای توسعه دزفول در افق پنج ساله اظهار داشت: تلاش های انفرادی نتیجه بخش نیست و لازمه موفقیت در این راه برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه است.

کاغذبازی های اداری از موانع توسعه هستند

 حیدری کاغذبازی های اداری را از موانع توسعه عنوان کرد و گفت: باید مدل و الگوی توسعه از سوی دانشگاه به ادارات داده شود چرا که در حال حاضر نهادهای  دولتی برنامه محور هستند و پژوهش محور نیستند.
وی افزود: نیروی انسانی و توسعه فکری، ذهنی، عقلی و معرفتی  از شاخص های اصلی توسعه هستند درحالیکه انباشت مشکل ها ناشی از ناتوانی ذهنی در حل مسائل است. 
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول قرار گرفتن نیروی انسانی در مناصب کارآمد برای حل مشکلات را شرط دیگر توسعه عنوان کرد و گفت: از بین رفتن نیروی انسانی قابل برگشت نیست و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تبدیل دانش به تکنولوژی را از دیگر شاخص های توسعه دانست و اظهار داشت: انباشت قدرت در ایران وجود دارد و دانش به تکنولوژی تبدیل شده است ولی اگر نیروی انسانی واحد برای تولید در چرخه عمومی نباشد نمی توان شاهد توسعه بود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: دانشگاه باید علم روز دنیا را کسب کند تا بتواند در مسیر توسعه قرار گیرد و به نهاد حاکمیتی کمک کند.
وی گفت: دانشگاه باید علم خود را به ثروت تبدیل کند و صنعت نیز باید از این ظرفیت ذاتی استفاده کند.
حیدری سودآوری و توجیه اقتصادی را شرط موفقیت و توسعه عنوان کرد و افزود: برای تداوم این نیاز باید کارگروه های تخصصی تشکیل شوند که باید در این خصوص ادارات مختلف را با صنایع ارتباط داد.
وی گونه شناسی صنایع و ارتباط مستمر و پیوسته بین صنعت و دانشگاه را برای کسب نتیجه ضروری دانست و گفت: باید در حوزه صنعت کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی کار شود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: پارسال ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول پرداخت شده در حالی که اشتغالزایی درستی صورت نگرفته است.
وی ضمن حمایت از ارتباط دانشگاه با صنایع دزفول درصد جذب اعتبارات در این شهرستان را ۶۷ درصد اعلام کرد و گفت: ۱۲۴ طرح در روستاهای احمدفداله، دره کاید و مناطق مختلف فعال است.

۳۰ شرکت فناور در دانشگاه آزاد دزفول فعال است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز در این همایش مهمترین مسئولیت نسل جوان در گام دوم انقلاب را توجه به علم و پژوهش عنوان کرد و گفت: نوآوری، فن آوری و کارآفرینی در جوانان تحصیلکرده ما وجود دارد.
علی افروس با تاکید بر لزوم ارتباط دانشگاه با صنعت افزود: دانشگاه می تواند در محورهای مختلف اجتماعی و  فرهنگی نقش آفرین باشد.
وی گفت: دانشگاه ها در سال های اخیر در تغییرات آب و هوایی، مشکلات نفتی و گردوغبار ورود کرده اند.
وی با اشاره به موفقیت های مرکز رشد دانشگاه آزاد دزفول افزود: ۳۰ شرکت فناور در دانشگاه آزاد مستقر هستند که از مسئولان درخواست می شود در اخذ مجوز همکاری لازم را با آنها داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: پارسال سه مرکز تحقیقات محصولات سالم در دانشگاه آزاد دزفول راه اندازی شد ضمن اینکه مرکز تحقیقات باستان شناسی و توریست، مواد و انرژی در این دانشگاه راه اندازی شده و راه اندازی مرکز تحقیقات مطالعات فرهنگی و اجتماعی در دست اقدام است که طی امسال انجام می شود.
افروس افزود: پارسال چهار مدرسه جدید به مدارس سما در دزفول اضافه و سه مجوز دیگر نیز اخذ شده است.
وی اظهار داشت: آزمایشگاه های مجهز دانشگاه آزاد اسلامی نیز می توانند مورد استفاده دانش آموزان  برای رباتیک، محیط زیست و پهباد قرار گیرند.
۷۲۷۸/۳۰۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.