در جلسه هماهنگی راهکارهای اجرایی جهت آماده سازی زمین های مناطق سیل زده خوزستان برای کشت تابستانه، بر لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی و قرار دادن اولویت اصلی پس از سیل بر آماده سازی زمین های زیر آب رفته تاکید شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، شامگاه یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه جلسه هماهنگی "راهکارهای اجرایی، پشتیبانی و مالی جهت ساماندهی اراضی آبگرفته و آماده سازی اراضی مناطق سیل زده برای کشت تابستانه" به ریاست استاندار خوزستان و حضور رضایی مدیرکل راه و شهرسازی، کتانباف شهردار اهواز، چنگلوایی مدیرکل جهاد کشاورزی، شمیلی مدیرعامل توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مطیعی مدیر اجرایی طرح ۵۵۰ هزارهکتاری و برخی دیگر از مسئولین استانی در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد.

طی این جلسه غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان ضمن اشاره به این نکته که بحث پرداخت خسارت به سیل زدگان با جدیت دنبال می شود، اظهار کرد: جهاد کشاورزی علیرغم همه تلاش های خود به تنهایی قادر به آماده سازی کل اراضی زیر آب رفته برای کشت تابستانه نیست و این مهم نیاز به بسیج همه دستگاه های اجرایی استان دارد که هماهنگی های لازم انجام شده است.

وی افزود: برای آماده سازی زمین های کشاورزی واقع در حوزه سدهای کارون و دز به دلیل کاهش خروجی سدها با مشکل چندانی مواجه نیستیم و آب جمع شده در اراضی در حال فروکش کردن است.

شریعتی در ادامه گفت: اما تا کنون امکان آماده سازی اراضی زیر آب رفته در حوزه سد کرخه برای کشت تابستانه وجود نداشت، ولی از امروز خروجی سد کرخه به ۶۵۰ متر مکعب بر ثانیه کاهش یافت و امیدوارم ظرف چند روز آینده آب های جمع شده در سطح زمین کاهش پیدا کند و امکان آماده سازی اراضی کشاورزی برای کشت تابستانه فراهم شود.

استاندار خوزستان ضمن بیان این نکته که دستگاه های متولی برای کمک به جهاد کشاورزی جهت آماده سازی زمین های زراعی برای کشت تابستانه مشخص شده و تقسیم کار صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: کشاورزان با امید به زندگی کار را آغاز کنند و از این منابع خدادادی در جهت توسعه و پیشرفت استان، کشور و تولید ثروت استفاده کنند.

وی با تاکید این نکته که ما خود را موظف میدانیم تا بازگشت سیل زدگان به منازل، محل کار و دریافت خساراتشان در کنار آنها باقی بمانیم، تصریح کرد: عزم همه ما این است که با ایجاد شرایط مطلوب و به کارگیری ماشین آلات موجود اولویت استان را پس از سیل، آماده سازی زمین های کشاورزی برای کشت تابستانه قرار دهیم.

در ادامه این جلسه کیخسرو چنگلوایی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ضمن تاکید این نکته که عزم دولت بر پرداخت خسارت است، اظهار کرد: علیرغم همه مشکلاتی از جمله از دست دادن ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی آبی، روند خرید گندم و دانه روغنی کلزا امیدوار کننده است.

وی افزود: تا کنون ۵۰ درصد از سطح زیر کشت برداشت شده و حدود ۷۰۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان خریداری شده است.

چنگلوایی با بیان این نکته که امیدواریم با وجود همه شرایط نامساعد، حداقل ۱۵ درصد بیش از سال گذشته از کشاورزان خرید کنیم، عنوان کرد: از کشاورزان عزیز خواهش می کنیم با توجه به شرایط تحریم و حضور عده ای سودجو برای قاچاق گندم، با آنها همکاری نکرده و گندم خود را به مراکز دولتی تحویل دهند و مطمئن باشند که پول آنها در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان تاکید کرد: تا کنون ۷۸ درصد از بهای گندم و ۸۰ درصد از بهای دانه روغنی کلزا خریداری شده، پرداخت شده است که در نوع خود رکوردی بی نظیر است.

وی در پایان با تکرار مؤکد این نکته که کشاورزان با سودجویان در جهت فروش گندم های خود همکاری کنند، گفت: اخباری مبنی بر همکاری قاچاق چیان گندم با دشمنان در جهت تهدید امنیت غذایی کشور به ما رسیده است که گاها پس از خریداری گندم اقدام به امحا آن گرفته اند که نشان از اقدامات شوم‌ دشمن در این زمینه است جرا که یکی از معدود بخش هایی که نمی توانند مارا تحریم کنند، بخش تولید و امنیت غذایی است که البته دستگاه های امنیتی، انتظامی و قضایی در اقدامی هماهنگ برای مبارزه با این افراد و قاچاق گندم، به کمک بخش کشاورزی آمده اند.

WhatsApp Image 2019-05-05 at 3.16.11 PM(1)

WhatsApp Image 2019-05-05 at 3.16.12 PM(1)

WhatsApp Image 2019-05-05 at 3.16.12 PM

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.