به گزارش ایرنا کورش مودت سه شنبه در جلسه شورای اداری در سالن اجتماعات فرمانداری خرمشهر خسارت بخش کشاورزی را یکهزار و 400 هکتار عنوان کرد و گفت: خرمشهر حدود 120 کیلومتر با رودخانه کارون از آخرین روستای خرمشهر دیم بن نجم تا محرزی، طویجات، نهر عریض و شلمچه ساحل دارد که با مدیریت جهادی سیل کنترل و سیل بندها احداث و تقویت شد.
وی با بیان اینکه امسال با توجه به وجود ذخایر آبی هیچ گونه ممنوعیت کشت نداریم گفت: دستگاههای اجرایی همچون جهادکشاوری، شیلات، راه و شهرسازی و شهرداران نسبت به پی گیری پرداخت خسارت های ناشی از سیلاب اقدام کنند.
مودت سهم خرمشهر در مرحله دوم طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری را 10 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: در مرحله دوم طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در غرب کارون و شلمچه اجرایی می شود.
سرپرست فرمانداری در بخش دیگری به مجوز ساخت منازل در شهرستان خرمشهر اشاره کرد و گفت: شهرداران و بخشداران و دهیاران می بایست بر اساس قوانین نظام مهندسی با در نظر گرفتن سطح ساختمان از سطح رودخانه مجوز صادر کنند.
مودت نظارت شبکه بهداشت و درمان بعد از سیل بر دفع آب های سطح را خواستار شد و گفت: با توجه به تجمع آب های سطحی در برخی از مناطق و تجمع حشرات و حیوانات موذی بهداشت محیط نسبت به پیشگیری از هر گونه بیماری تلاش کند.
امام جمعه موقت خرمشهر حجت الاسلام محمدجواد عادل پور نیز پرداخت خسارت های ناشی از سیلاب به کشاورزان را ضروری خواند و گفت: در این راستا علاوه بر جبران خسارت های خشکسالی می بایست خسارت های ناشی از سیلاب به کشاورزان پرداخت شود.
وی در بخش دیگری از نارضایتی مردم از افزایش تعرفه برق انتقاد کرد و گفت: مردم از افزایش تعرفه 12 درصدی برق در 2 ماه آخر سال اطلاع ندارند. اگر قرار است تعرفه برق افزایش یابد باید به مردم اطلاع رسانی شود تا مردم بتوانند مصرف خود را مدیریت کنند.
فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور نیز در این نشست گفت: طی یک ماه گذشته 12 میلیارد متر مکعب آب در سطح استان خوزستان با همکاری ستاد بحران مدیریت شد.
سردار احمد خادم سیدالشهدا افزود: امروز آخرین مرحله سیلاب در آبادان کنترل شد و مشکلی در این شهر نخواهیم داشت.
وی گفت: در خرمشهر نیز از بالادست کنترل شده و حدود یک میلیارد مترمکعب آب حوضچه آماده شد تا از پیشروی سیلاب به سمت خرمشهر جلوگیری شود.
سردار خادم سیدالشهدا گفت: برای جلوگیری از ورود سیلاب از سمت الغدیر و سه راهی حسینیه در فعالیتی 30 ساعته 15 کیلومتر سیل بند احداث و از ورود آب به اراضی خرمشهر جلوگیری شد.
وی گفت: در حال حاضر سیلاب در اطراف المهدی، طلائیه و سه راهی حسینیه کنترل شده و پیش بینی می شود حدود 450 میلیون متر مکعب سیلاب راهی تالاب ناصری شود و جای نگرانی نیست.
در پایان این نشست مقرر شد که دستگاههای اجرایی مرتبط با مسئله سیل همچون شهرداری ها، بخشداری ها، دهیاران، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و شیلات نسبت به پرداخت خسارت های سیل از مدیران کل استان پی گیری کنند.
7100/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.