گروه‌های جهادی پس از گذشت ۲۰ روز از زیر آب رفتن روستای بُنده همچنان در حال تلاش برای ایجاد سیل‌بند و تخلیه آب از این روستا هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، روستای بُندهِ از توابع بخش مرکزی شهرستان دشت آزادگان در استان خوزستان است که حدود ۲۰ روز پیش با افزایش سطح آب در روستای کرخه به زیر آب رفت و برخی خانه‌های روستا تا صددرصد دچار آبگرفتگی شدند.

پس از گذشت ۲۰ روز گروه‌های جهادی همچنان مشغول کار و ایجاد سیل‌بند و تخلیه آب از این روستا هستند و موفق شدند ۵۰ درصد از آب بیش از نیمی از خانه‌های این روستا را تخلیه کنند.

اما با توجه به اینکه آب در رود کرخه همچنان دبی بالایی دارد و احتمال آبگرفتگی روستا وجود دارد، گروه‌‌های جهادی در حال تلاش برای ایجاد سیل‌بند در این روستا هستند تا بتوانند همزمان با تخلیه آب روستا از آبگرفتگی مجدد آن جلوگیری کنند. همچنین اهالی روستا برای در امان بودن از سیل به منطقه‌ای در حاشیه روستا پناه برده‌اند.

5O3A3244

غلامرضا شریعتی (استاندار خوزستان) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وضعیت این روستا گفت: بخش قابل توجهی از روستا به دلیل شکسته شدن سیل‌بند به زیر آب رفت، اما در حال حاضر 70 درصد آب از روستا خارج شده و سیل‌بند بسیار خوبی توسط استان تهران در این منطقه ایجاد شده و رو به اتمام است.

وی ادامه داد: در حال تلاش هستیم تا مابقی آب را از طریق پمپ‌ها تخلیه کنیم. با توجه به پایین آمدن سطح آب و ایجاد سیل‌بند امیدواریم دیگر خطر سیل روستا را تهدید نکند. ممکن است در اردبیهشت نیز با سیلاب‌هایی مواجه باشیم، اما فعلا پیش‌بینی ما این است که سطح خروجی آب بالا نمی‌رود و مشکلی روستا را تهدید نمی‌کند.

رضایی یکی از اعضای گروه جهادی بسیج سایپا است که به مدت ۲۰ روز در منطقه بنده با جمعی از اعضای گروه جهادی مشغول ایجاد سیل‌بند هستند. وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: در حدود ۲۵ نفر از اعضای بسیج شرکت سایپا هستیم که بیش از ۲۰ روز است در منطقه سوسنگرد روستای بُندهِ مشغول ایجاد سیل‌بند هستیم.

5O3A3245

وی ادامه داد: اولین روزی که وارد این روستا شدیم، تمام روستا را آب به ارتفاع دو متر فراگرفته بود. در ابتدای ورودمان به این روستا ۷ الی ۸ هزار کیسه درست کردیم. نیروهای سپاه در حال ایجاد سیل‌بند بودند و ما برای آنها کیسه خاک آماده می‌کردیم. دو روز پیش نیز یک سیل‌بند فرعی در روستا ایجاد کردیم تا بتوانیم با استفاده از این سیل‌بند فرعی تا زمانی که کار سیل‌بند اصلی به پایان می‌رسد، آب را از منازل و محله‌های این روستا تخلیه کنیم.

این جهادگر یادآور شد: با ایجاد این سیل‌بند اصلی موفق شدیم تا ۵۰ درصد آب نیمی از خانه‌های روستا را تخلیه کنیم و احتمال می‌دهیم تا یک روز دیگر آب ۸۰ درصد از خانه‌های روستا را بتوانیم به طور کامل تخلیه کنیم.

رضایی با بیان اینکه اتمام سیل‌بند اصلی در این روستا تا چهار روز دیگر زمان‌ می‌برد، تصریح کرد: سیل‌بند اصلی به صورت نعل اسبی از دو طرف روستا را احاطه می‌کند و پس از اتمام آن آب دیگر وارد روستا نمی‌شود و خطری روستا را تهدید نمی‌کند.

5O3A3230

5O3A3211

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.