به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا جلیلی فر بیان کرد:در جلسه شورای معاونان این دانشگاه مساله شروع مجدد کلاس‌های درسی از جوانب مختلف بررسی و موارد پیشنهادی ارزیابی شد.
وی افزود: ازجمله پیشنهادات، طولانی‌تر شدن 2 هفته‌ای‌ترم و یا فعال شدن روزهای پنجشنبه و جمعه بود؛ همچنین پیشنهاد شد کلاس‌های جبرانی، به بعدازظهر منتقل و یا حجم کلاس‌ها به صبح‌ها منتقل شود.
جلیلی فر ادامه داد: اگر ترم را 2 هفته طولانی‌تر می‌کردیم دغدغه گرمی هوا و مشکلات پس‌ از آن را داشتیم و با توجه به مسایلی که در استان ما و استان‌های مجاور به لحاظ سیل‌های اخیر وجود دارد این مساله می‌توانست بار بیشتری را به دانشگاه تحمیل و هزینه‌های سنگینی داشته باشد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: از سوی دیگر موضوع انتقال کلاس‌ها به‌روزهای پنجشنبه و جمعه بررسی شد که ثابت بودن این مساله نیز مشکلاتی مانند نبود کارکنان دانشگاه، مسایل قانونی، هماهنگی سرویس‌های دانشگاه و ... را در پی خواهد شد.
وی گفت: در نشست معاونان دانشگاه بررسی شد که جبرانی‌ها را در روزهای شنبه تا چهارشنبه که دانشگاه فعال است برگزار کنیم که مورد موافقت قرار گرفت.
جلیلی فر ادامه داد: بنابراین مقرر شد با توجه به طولانی شدن روز، کلاس‌های درسی از ساعت 7:30 صبح با نیم ساعت تفاوت تا 9:10، 9:30 دقیقه صبح تا 11:10 دقیقه، و 11:30 دقیقه تا 13:10برگزار شود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: فاصله بین ساعت 13:10 دقیقه تا 14:30دقیقه نیز برای نماز و ناهار دانشجویان اختصاص داده شده است.
وی افزود: همچنین کلاس‌های عصر نیز در یک نوبت در ساعات 14:30 تا 16:10 دقیقه و از 16:30 تا 18:10 دقیقه برگزار می‌شود، بنابراین یک نوبت 11:30 تا 13:10 دقیقه نوبت جبرانی است که در نظر گرفته‌شده است.
جلیلی فر اضافه کرد: همچنین مقرر شد که مدیران ستادی و غیر ستادی دانشگاه مانند گذشته ساعت تدریس را در حدفاصل زمان بین 9:30 دقیقه صبح تا 16:30 دقیقه قرار ندهند و با برنامه‌ریزی، کلاس‌ها را یا 7:30 دقیقه صبح و یا از ساعت 16:30 تا 18:10 دقیقه برگزار کنند.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: اگر نیاز به کلاس‌های بیشتری داشته باشیم نیز می‌توان از ساعت 18:30 تا 20:10 دقیقه کلاس‌ها را تشکیل داد.
وی ادامه داد: سرویس آمد و شد نیز برای دانشکده‌هایی که نیاز به این ساعت درسی داشته باشند درنظر گرفته خواهد شد.
وی گفت: اگر این برنامه حداکثر در چهار هفته ادامه داشته باشد کلاس‌های عقب‌افتاده جبران خواهد شد؛ بااین‌حال اگر گروه و یا دانشکده‌ای با مشکل روبه رو شود می‌توانیم مجوزهای لازم برای تشکیل کلاس‌ها در روزهای پنجشنبه و جمعه را برای آنها صادر کنیم تا درس‌های عقب‌افتاده جبران شود.
جلیلی فر در خصوص شروع کلاس‌های درسی این دانشگاه نیز گفت:درصددیم شروع مجدد کلاس‌های درسی دانشگاه چمران از روز شنبه 29 فروردین باشد و درصورتی‌که تغییر در وضعیت کلاس‌های درسی ایجاد شود، اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه انجام می‌شود هرچند بسیاری از دانشجویان و اعضای هیات ‌علمی مرتب پیگیر برگزاری کلاس‌های درسی هستند.
به دلیل وقوع سیل‌ در خوزستان، کلاس های مدارس و دانشگاه در چند شهرستان درگیر سیل در خوزستان از جمله اهواز، پس از تعصیلات نوروز هنوز تشکیل نشده است.
3004/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.