عادل حرباوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ادامه داد: تاسیسات آبرسانی روستایی بیت موزان پس از زیر آب رفتن اسکله آبگیر از مدار خارج است و از طریق پمپاژ موقت و سیار، آبرسانی به 16 روستای زیرپوشش این تاسیسات انجام می شود. این 16 روستا جمعیتی بالغ بر یک هزار و 430نفر را زیرپوشش دارند و از محل رودخانه کرخه آبگیری می شوند.
وی ادامه داد: تاسیسات خلیفه حیدر نیز از محل رودخانه دز آبگیری می شود که بر اثر افزایش سطح آب به زیر آب رفته است و هم اکنون پمپاژ متوقف شده است.
وی افزود: تاسیسات آبرسانی روستایی خلیفه حیدر 23 روستا با جمعیتی بالغ بر 2 هزار و 250 نفر را زیرپوشش دارد.
حرباوی با اشاره به زیر آب رفتن تاسیسات آبرسانی روستایی زبید دبات گفت: پس از وقوع سیلاب و با زیر آب رفتن این تاسیسات، پمپاژ و آبرسانی متوقف شده است.
وی افزود: این تاسیسات از محل رودخانه دز آبگیری می شود و 9 روستا با جمعیتی بالغ بر 966 نفر را زیرپوشش دارد.
سرپرست شرکت آبفا روستایی خوزستان با بیان اینکه تاسیسات آبرسانی روستایی فهد بالکو نیز از جمله تاسیسات آبرسانی است که به زیر آب رفته است، گفت: این تاسیسات از محل رودخانه کرخه آبگیری می شود و به دلیل اینکه به کلی زیر آب رفته پمپاژ و آبرسانی متوقف شده است.
حرباوی بیان کرد: تاسیسات چای سدر از دیگر تاسیسات آبرسانی روستایی شهرستان شوش است که در سیلاب اخیر به زیر آب رفته و از مدار خارج شده و پمپاژ و آبرسانی متوقف است.
وی خاطرنشان ساخت: تاسیسات چای سدر از محل رودخانه کرخه آبگیری می شود و هفت روستا با جمعیتی بالغ بر 825 نفر را زیرپوشش آبرسانی دارد.
سرپرست شرکت آبفا روستایی خوزستان با اشاره به از مدار خارج شدن تاسیسات حاج عبید گفت: این تاسیسات از محل رودخانه کرخه آبگیری می شود و به دلیل افزایش سطح آب بکلی زیر آب رفته و اکنون امکان پمپاژ و آبرسانی وجود ندارد.
حرباوی ادامه داد:با استفاده از خط جایگزین، آبرسانی به سه روستای زیر پوشش این تاسیسات با جمعیتی بالغ بر یک هزار نفر انجام می شود.
وی با اشاره به تاسیسات آبرسانی میان آب و چاه های خماط شوش نیز گفت:به دلیل مجاورت این چاه ها با رودخانه دز و به زیر آب رفتن چاه ها، هم اکنون تنها از طریق یک حلقه چاه، آب پمپاژ و آبرسانی انجام می شود که نیاز اهالی را تامین نخواهد کرد که با شرایط فوق العاده و بحرانی پیش آمده و با نوبت بندی می توان این مشکل را برطرف کرد.
حرباوی ادامه داد: تاسیسات میان آب در شوش 13 روستا با جمعیتی بالغ بر یک هزار و 370نفر را زیرپوشش آبرسانی دارد.
سرپرست شرکت آبفا روستایی خوزستان با اشاره به اینکه مردم هیچ گونه مشکلی برای تامین آب مورد نیاز خود نخواهند داشت، گفت: اطلاعیه و هشدارهای لازم برای ذخیره سازی آب و مدیریت مصرف آب به اهالی روستایی از طریق شورا و دهیاری های روستایی داده شده است. همچنین مجموعه آبفا روستایی خوزستان از طریق تانکرهای سیار و آب بسته بندی، آب مورد نیاز روستاهای شهرستان شوش را تامین خواهد کرد و کمبودی در مناطق روستایی شوش و خوزستان نیست.
وی افزود: پیش از وقوع سیلاب پمپ و الکتروپمپ های این تاسیسات آبرسانی توسط گروه های تعمیرات و نگهداری و برای جلوگیری از تخریب از مدار خارج شدند.
به گفته حرباوی آب 161 روستا در خوزستان با جمعیتی بالغ بر 63 هزار نفر همچنان قطع است؛ پس از بارندگی‌ها و سیلاب‌های بوجود آمده تعداد 92 واحد تاسیسات آبرسانی روستایی در خوزستان از مدار خارج و تعداد یک هزارو 81 روستا با جمعیتی بیش از320 هزار نفر دچار کمبود و یا قطعی آب شدند.
9887/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.