زین‌العابدین موسوی چهارشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا به اروندکنار در نهر ابتر اظهار داشت:در بررسی انجام شده از 39 نهر منشعب از اروندرود تعداد 12 نهر طغیان کرده ،17 نهر همراه با مد آب لبریز شده و در پنج نهر وضعیت از نظر طغیان آب بحرانی است ضمن اینکه در یک نهر آب وارد منازل مردم شده است.
وی افزود:هم‌اکنون 15 دستگاه بیل مکانیکی بوم بلند به صورت شبانه‌روزی در حال ایجاد دیواره در حاشیه انهار و تخلیه آب از اطراف خانه های مردم هستند.
موسوی وضعیت جاده های روستایی بخش اروندکنار را عادی و بدون مشکل اعلام کرد و بیان داشت: بر اثر سرعت آب در انهار برخی از پل‌های ارتباطی در روستاها دچار مشکل شدند که در حال مقاوم‌سازی و ترمیم آنها هستیم.
وی علت طغیان آب در اروندرود را پدیده مداکبر که هر سال یک‌بار در منطقه جنوب و جنوب غرب کشور براثر تلاقی آبهای دجله و فرات از ترکیه و عراق رخ می دهد عنوان کرد و بیان داشت:در صورتی که آب از حد طبیعی خارج شود به دلیل گنجایش محدود انهار طبیعی سرزیر می‌کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان افزود:آنچه در اروندکنار رخ داد ارتباطی با سیلاب‌های حوزه سرزمینی ما نداشت.
افزایش حجم آب رودخانه مرزی اروند موجب آب گرفتگی در شهر اروندکنار و تعدادی از روستاها در روزهای دوشنبه وسه شنبه شد.
پیش بینی می شود حجم آب رودخانه های بهمنشیر و کارون در آبادان و خرمشهر با ورود آب از مناطق بالادست به این رودخانه ها همچنان افزایش یابد.
بخش اروندکنار با 30 هزار نفر جمعیت در فاصله 45 کیلومتری آبادان قرار دارد.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.