به گزارش ایرنا عدنان موسی پور روز چهارشنبه در همایش خوزستان ما، ایرانشهرآباد با رویکرد توانمندسازی و بازآفرینی شهری در جمع انبوه سازان خوزستان در کتابخانه مرکزی اهواز اظهار داشت : در هفته های گذشته موجی از اخبار فساد در رابطه با کارت های عضویت اتاق بازرگانی اهواز ایجاد شد که بررسی ها در این زمینه صورت گرفت و در پی آن تاکنون عضویت صاحبان این تعداد کارت تعلیق شده و بررسی ها همچنان ادامه دارد.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: فشار تحریم ها از یک سو و سیاست های بانک مرکزی و دولت از سوی دیگر به اقتصاد خوزستان آسیب وارد کرده است.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: از نظر بانک مرکزی 80 درصد تولیدکنندگان در سال آینده به عنوان متخلف معرفی می شوند که این ضربه بزرگی بر پیکره تولید وارد می کند و به اقتصاد کشور و به خصوص خوزستان خدشه وارد می کند.
وی اظهار داشت: درحال حاضر با توجه به شرایط موجود فعالان اقتصادی خوزستان و سطح کشور فشار زیادی را تحمل می کنند که تحریم ها نیز در تشدید این فشارها بی اثر نبوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: امروز فعالان اقتصادی باید فرصت ها را رصد و نگاه خود را وسیع تر کنند و تنها به فکر فرصت های منطقه پیرامون خود نباشند تا بتوانند درکار و فعالیت اقتصادی خود موفق باشند.
وی رفع مشکلات اقتصادی کشور را در گرو حمایت از بخش خصوصی دانست و در عین حال بر مبارزه صریح با فساد در بخش بازرگانی تاکید کرد.
وی افزود: درمذاکرات 1+5 تاکید زیادی بر تجارت خارجی شد و این نشان می دهد که غربی ها روی شاهرگ حیاتی ایران دست گذاشته اند لذا باید با حمایت از بخش خصوصی فرصت آسیب رساندن به این بخش را به برخی کشورها ندهیم.
همچنین منصور کتانباف شهردار کلانشهر اهواز در این همایش گفت: وضعیت کشور و به ویژه خوزستان در حال حاضر با شرایط خاصی مواجه است اما این شرایط خاص و فشارهای دشمن طبیعی است چرا که استکبارجهانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی فشارهای خود را آغاز کرد و تحریم ها موضوع تازه ای نیست.
شهردار کلانشهر اهواز ادامه داد: موضوع بازآفرینی شهری یکی از اهداف اصلی دولت بوده که هدف اصلی آن بهبود و ارتقای کیفیت زندگی مردم است.
شهردار کلانشهر اهواز گفت: یکی از برنامه های ابتدایی دولت تدبیر و امید این بود که در قالب طرح بازآفرینی شهری سالانه 400 هزار شغل در کشور ایجاد کند که اما برنامه ریزی های لازم در این خصوص محقق نشد.
وی تصریح کرد: در شهرداری اهواز و در دوره شورای پنجم، تهیه طرح تفضیلی منطقه منبع آب اهواز بر اساس وضع موجود تهیه شد چرا که این منطقه از سکونتگاه های خطرناک و غیررسمی این شهرستان بوده و چند بار شاهد حوادث ناگواری در آن بوده ایم.
کتانباف گفت:باتوجه به بررسی های میدانی 880 خانوار در این منطقه باید جابه جا شوند که در این خصوص اداره راه و شهرسازی استان یک زمین 15 هکتاری و یک زمین پنج هکتاری را در نظر گرفته است و انبوه سازان می‌توانند این منطقه را بررسی کنند.
وی بیان کرد: انبوه سازان با ارایه طرح های نو می توانند به رونق ساخت و ساز در این مناطق کمک کنند و ما نیز همکاری لازم را با آن ها خواهیم داشت و امتیازات مناسبی به علاقمندان می دهیم.
شهردار کلانشهر اهواز گفت: همچنین اقداماتی مهم برای توسعه بافت های فرسوده در خیابان نهج البلاغه اهواز و همچنین خیابان 68 متری کوی علوی در دستور کار قرار گرفته که در این زمینه نیز مشارکت انبوه سازان در سرعت بخشیدن به کار کمک کرده و آن ها می توانند از تخفیف 75 درصدی صدور پروانه نیز بهره مند شوند.
وی گفت: اکنون حدود 400 هزار نفر در محلات کم برخوردار اهواز ساکن هستند که معابر این محلات حتی یک بار هم زیرسازی و آسفالت نشده است اما با تلاش های صورت گرفته بخش های زیادی از خیابانهای این مناطق زیرسازی و آسفالت می شود.
کتانباف گفت: شهرداری نهاد عمومی و غیر دولتی است و منبع درآمدی آن تنها از هزینه های عوارض بوده و هیچ اعتباری از دولت مگر برای پروژه های خاص، دریافت نمی کند.
همایش خوزستان ما،ایرانشهرآباد با رویکرد توانمندسازی و بازآفرینی شهری مبتنی براندیشه ایرانشهری، توسعه صادرات و صدورخدمات فنی مهندسی، تحلیل بازار مسکن و گرامیداشت خواجه نصرالدین طوسی و روز مهندس روز چهارشنبه باحضور کارشناسان حوزه بازرگانی و مسکن، مسئولان ارشد استانی و اعضای انجمن انبوه سازان استان در کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد .
7152/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.