غلامرضا شریعتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بارش‌های اخیر تاکنون خسارت چندانی به کشاورزان در مناطق در معرض سیلاب وارد نکرده است.
وی افزود: حداکثر به 400 هکتار از اراضی کشاورزی در معرض خطر سیلاب خسارت وارد شده است که اغلب این اراضی نیز در بستر رودخانه بوده اند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی شامل مناطق نفت خیز جنوب، سازمان آب و برق خوزستان، راهداری، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، هلال احمر، اورژانس و... بسیج شده‌اند و تمام امکانات و ماشین آلات در مناطق در معرض خطر مستقر شده‌اند.
وی با تاکید بر این که سیل بندها در روستاهای حاشیه دز و کرخه تقویت شده اند توضیح داد: اگر سیل بندها تا این لحظه تقویت نمی شدند به یقین خسارات زیادی شاهد بودیم.
شریعتی اضافه کرد: همه موارد و اتفاقات تحت کنترل است و اقداماتی برای برطرف کردن آبگرفتگی برخی روستاها در دست اقدام است تا برای مقابله با خطرات و پیامدهای احتمالی بارش های آینده آماده شویم و مشکلی برای روستاها، مزارع و کشتها به ویژه در مناطق شعیبیه، شوش، شاور و دزفول ایجاد نشود.
به گزارش ایرنا مدیر کل مدیریت بحران استان در خبرهای منتشر شده براورد اولیه خسارت اخیر بارندگی شدید و آبگرفتگی زمین های کشاورزی و تاسیسات زیربنایی در برخی مناطق خوزستان را بیش از چهار هزار و 800 میلیارد ریال اعلام کرده است.
افزایش دبی رودخانه ها ناشی از رهاسازی آب سدهای کرخه و دز خوزستان در روزهای گذشته سبب بالا آمدن آب در آنها شده به گونه ای که اکنون 18 روستای خوزستان در محاصره سیلاب قرار گرفته اند.
سال 95 با رهاسازی آب از سد دز به برخی مناطق خوزستان بالغ بر 9 هزار میلیارد ریال خسارت وارد شد و سیل بندها در شوش و روستاهای آن و روستاهای شوشتر و باوی و بخش مرکزی اهواز از بین رفت. همچنین بیش از 20 هزار هکتار از زمین های کشاورزی و 36 روستای پس از رهاسازی آب از سد دز دچار سیلاب شد.
7164/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.