فریدون عبدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به افزایش آسیب های اجتماعی نوپدید، راه اندازی مراکز خاص برای بررسی مشکلات زنان خانه دار ضروری است.
وی گفت: افرادی نظیر کودکان و زنان که در معرض خطر هستند باید توسط تیم خدمات سیار یا اورژانس اجتماعی شناسایی شوند و مداخلات اجتماعی در دسترس آنها قرار گیرد تا در زمان احساس خطر به این موضوع ورود کنند.
رئیس بهزیستی دزفول اظهار داشت: فعالیت اورژانس اجتماعی دزفول با سه نیروی روانشناس، مددکار اجتماعی و راننده از سال 1387 آغاز شده است.
وی با اشاره به افزایش تعداد نیروهای اورژانس اجتماعی دزفول به هفت نفر افزود: این اورژانس در چهار بخش مداخله در بحران، کاهش طلاق، خدمات سیار و خط تلفن 123 فعالیت می کند و کار گشت زنی در سطح جامعه را انجام می دهد.
عبدی تخصصی بودن، در دسترس بودن و به موقع بودن خدمات در اورژانس اجتماعی را ضروری خواند و گفت: اگر شخصی در معرض آسیب های اجتماعی قرار گیرد اورژانس اجتماعی ضمن شناسایی، او را به مراکز بهزیستی ارجاع می دهد.
وی با بیان اینکه اکنون یک مرکز اورژانس اجتماعی و 2 پایگاه اجتماعی در کوی مدرس و پیام نور دزفول فعال هستند، افزود: تلاش بر این است که یک پایگاه دیگر در زیباشهر راه اندازی شود چراکه حاشیه شهر آسیب های اجتماعی بیشتری دارد و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
رئیس بهزیستی دزفول با تاکید بر لزوم فعالیت اورژانس اجتماعی در کانون های آسیب پذیر شهر اظهار داشت: توانمندسازی افراد در معرض آسیب، دسترسی آسان مردم به خدمات حوزه اجتماعی و اطلاع رسانی به مردم از جمله اهداف پایگاه های اجتماعی می باشند.
وی افزود: گروه های هدف این پایگاه ها خشونت های خانوادگی از جمله کودک آزاری، همسرآزاری، معلول آزاری، سالمند آزاری، زنان و دختران در معرض آسیب و دختران و پسران فراری از خانه هستند.
عبدی گفت: افزایش مشکلات اقتصادی و خانوادگی موجب افزایش آسیب های اجتماعی شده و فعالیت این مراکز را افزایش می دهد.
7278/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.