به گزارش ایرنا استاندار خوزستان در این آیین در تالار همایش های قیصر امین پور اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند با قدردانی از برگزار کنندگان این جشنواره بویژه اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خوزستان گفت: فردوسی، کسایی و حافظ به صورت خاص و مولانا، سعدی و بیدل به صورت عام مبلغ فضائل اهل بیت (ع) بوده و شعر آنها تا به امروز در سینه عاشقان و دلباختگان محفوظ مانده است.
غلامرضا شریعتی افزود: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) و تداوم آن به وسیله حضرت آیت الله خامنه ای که تداوم ولایت ائمه اطهار (ع) است نیز شعر و شاعران را همواره تکریم کرده است.
وی اظهار داشت: دبیران جشنواره شعر فجر که از پهلوانان این عرصه هستند و حضور آنها در شهر قیصر مایه مباهات و افتخار است و امیدوارم در قلم توانایشان همواره پیام اسلام و انقلاب جاودانه بماند.
شریعتی قیصر امین پور را از مفاخر شعر ولایی و انقلابی دانست و افزود: نام بلند این شاعر همواره بر تارک این انقلاب خواهد درخشید و خوزستان که معراج کبوتران خونین بال هشت سال دفاع مقدس است می‌تواند معراجی برای واژگان همه شاعران ایران اسلامی باشد.
وی گفت: بدون تردید این سرزمین مقدس محل کشف و شهود و الهام شاعران آیینی است و انتخاب مدبرانه دبیر علمی این جشنواره بهمن ساکی از استان خوزستان بی سبب و بی دلیل نیست.
علی خدری غریبوند فرماندار گتوند نیز در این آیین با تشکر و قدردانی از انتخاب این شهرستان به عنوان میزبان این جشنواره گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند با وجود کمبود اعتبارات همیشه برنامه های پرمحتوایی برگزار می کند و لازم است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار مناسبی در اختیار این شهرستان قرار دهد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: این جشنواره نقطه شروع سیزدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر بود.
محسن جوادی افزود: تا یک ماه دیگر نتایج نهایی شعرای برگزیده این جشنواره اعلام و در آیینی از برگزیدگان تجلیل می شود.
وی هدف از برگزاری این آیین در شهرستان گتوند را گرامی داشت یاد قیصر امین پور شاعر معاصر دانست و گفت: امیدواریم این مراسم با حضور تعداد زیادی از اهالی شعر و ادب استان خوزستان شکوفاتر برگزار شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بهمن ساکی از شاعران و پژوهشگران عرصه شعر و ادبیات استان خوزستان نیز به عنوان دبیر این جشنواره انتخاب شد، که این خود افتخار بزرگی برای این استان است.
برپایی نمایشگاه خوشنویسی انجمن خوشنویسان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند، شعرخوانی دبیران دوره‌های پیشین و همچنین شاعران منتخب استان، پخش کلیپ و سرود ملی و شاهنامه خوانی(نقالی)از دیگر برنامه های این آیین بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، امام جمعه گتوند، مهدی قزلی مدیرکل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و جمعی از شعرا، نویسندگان و هنرمندان کشور از جمله جواد محقق، علیرضا قزوه، پرویز بیگی حبیب آبادی، محمود اکرامی فر، محمد کاظم کاظمی و بهمن ساکی نیز در آیین گشایش جشنواره بین المللی شعر فجر در گتوند حضور داشتند.
به گزارش ایرنا معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مسئولان پیش از این آیین بر مزار قیصر امین پور شاعر معاصر انقلاب و دفاع مقدس حضور یافتند و با قرائت فاتحه و اهدای گل به این شاعر نامی ادای احترام کردند.
تنفس صبح، در کوچه آفتاب، آینه های ناگهان، گزینه اشعار، گل ها همه آفتابگردانند شعر و کودکی و دستور زبان عشق از جمله آثار قیصر امین پور می باشند.
از دیگر آثار این شاعر نامی در زمینه کتاب کودک و نوجوان نیز می توان به طوفان درپرانتز، منظومه ظهر روز دهم، مثل چشمه مثل رود، بی یال پریدن و به قول پرستو اشاره کرد.
دکتر قیصر امین پور در دوم اردیبهشت ماه 1338 در گتوند متولد شد و هشتم آبان ماه سال 1386 در گذشت.
7467/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.