به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز دوشنبه در نشست شورای سلامت خوزستان در سرسرای اداری استانداری افزود:امسال با خشکسالی کم سابقه ای روبه رو بودیم اما مساله حادی ایجاد نشد و با وجود مشکلات حوزه روستاها اما با اقدامات موثر مسئولان مربوطه، بیماری و اپیدمی خاصی رخ نداد.
وی بیان کرد: از پارسال آب و فاضلاب خوزستان و اهواز برای اصلاح شبکه آبرسانی فعالیت خوبی انجام داده و امید است در آینده میزان هدر رفت آب کاهش یابد و آب استانداردتری به مردم برسد.
استاندار خوزستان افزود: در بخش روستایی پارسال یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی با مصوبه دولت برای خوزستان گرفته شد.
وی گفت: امید است با توجه به مصوبه دولت که سالانه مبلغ یاد شده برای آب روستایی خوزستان اختصاص می یابد آبفای روستایی خوزستان نهایت استفاده را کرده و سطح برخورداری مردم را افزایش دهد.
شریعتی در ادامه بیان کرد: هرس درختان کونوکارپوس در اهواز امسال کمتر انجام شد و به نسبت پارسال مراجعان تنفسی پس از بارندگی کمی بیشتر شد.
استاندار خوزستان افزود: از شهرداری انتظار می رود این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد و تمام امکانات را برای کمک آنها بسیج می کنیم و باید تمام دستگاهای استان برای کمک به شهرداری بسیج شوند.
علی حسین حسین زاده معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان نیز با تاکید بر اهمیت آب مطلوب و بهداشتی گفت: در هفته آینده نشستی با فرمانداران و مسئولان شبکه آب شهری و روستایی شهرستان های دارای مشکل و بخشداران برگزار، تا مشکلات تا حدی برطرف شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: امسال مطلوبیت کلر باقی مانده در روستاها و حتی برخی نقاط شهری این شهرستان کاهش یافته است.
شاپور مسعودی فر افزود: شهر شوش از نظر کلر باقی مانده هفت تا هشت درصد نسبت به پارسال افت کرده و در روستا نیز بیش از 15 درصد کاهش یافته است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان نیز بیان کرد: مخازن فلزی به دلیل شرایط اقلیمی و کیفیت آب فرسوده شده و مخازن بتنی نیز ظرفیت گذشته را ندارند.
عبداله حسینی افزود: آمادگی داریم از محل اعتبارات دهیاری ها از طریق سیستم پست بانک تصفیه خانه و یا آب شیرین کن در روستاهای با ظرفیت پایین احداث کنیم.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت:کلرسنجی شبکه شوش نسبت به شهرهای دیگر خوزستان شرایط چندان مطلوبی ندارد و در بهبهان نیز خیلی وضعیت مناسبی ندارد و در حد 44 درصد است.
سید مهدی حسینی زاده افزود: مخازن آب روباز شرایط مناسبی ندارند چون امکان آلودگی آب وجود دارد.
وی بیان کرد: طغیان بیماری های روده ای در امسال تاکنون در روستای ابوالفارس رامهرمز اتفاق افتاد که کنترل شد.
3004/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.