علی اصغر اسدی چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: از این تعداد، 20 هزار و 700 مورد آن تایید و برای 15 هزار مورد رای صادر شده است.
وی گفت: از مجموع 21 هزار مورد ثبت نام تقاضای صدور اسناد مالکیت در خراسان شمالی، بیش از 2 هزار مورد مزروعی، بیش از 400 مورد باغ و مابقی هم تقاضای سند برای ساختمان بوده است.
وی گفت: متقاضیانی که براساس قانون یاد شده ثبت نام کرده اند در کوتاه ترین زمان نسبت به رفع مشکل احتمالی اقدام کنند در غیر این صورت پس از پایان مهلت قانونی، ثبت نام آنها باطل می شود.
وی ادامه داد: این قانون مشمول شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت است و در این شهرها متقاضیان درخواست صدور سند مالکیت منازل مسکونی (به جز اراضی کشاورزی ) می توانند از طریق قانون ساماندهی تولید وعرضه مسکن که متولی آن بنیاد مسکن وانقلاب اسلامی در هر شهرستان است مراجعه کنند.
اسدی اظهارکرد: این قانون فرصت بسیار مناسبی است برای سنددارکردن ساختمان های فاقد سند رسمی و همچنین اراضی و باغ های که حد نصاب آن در قانون تعیین شده است.
وی بیان کرد: فرمانداری ها، بخشداری ها و شورای اسلامی شهر و روستا می توانند با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب از مزایای این قانون ها برای رفاه حال مردم بهر مندی لازم را برده به دلیل اینکه دولت با هزینه کرد در این بخش ها کمک شایانی به شهروندان برای تثبیت مالکیت و سنددارنمودن منازل مسکونی کرده است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.