مهندس علی پیک فلک چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هم اکنون تنها دو کیلومتر از شبکه های برق این شهرستان در جایگزینی شبکه سیمی به خودنگهدار باقی مانده است که بزودی نیز اجرایی خواهد شد.
وی افزود: با توجه به میزان اجرای طرح پاکسازی و جایگزینی شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار فشار ضعیف در این شهرستان، هم اکنون فاروج نخستین شهرستان استان خراسان شمالی در این حوزه است.
به گزارش ایرنا مزایای اصلی شبکه های خودنگهدار کاهش تلفات، کاهش خاموشی و قطعی های برق به خصوص در وضعیت جوی ناپایدار، کاهش برق های غیر مجاز، کاهش سرقت سیم های مسی و عدم نیاز به شاخه زنی درختان است.
پیک فلک گفت: در سال جاری نیز با تبدیل 35 کیلومتر از شبکه روستایی این شهرستان با اعتبار 8 میلیارد ریالی، همچنان رتبه نخست در سطح استان را دارد.
وی اظهار کرد: با پایان یافتن اجرای طرح جایگزینی شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار در دو روستای این شهرستان با حجم دو کیلومتر، فاروج نخستین شهرستان 100 در صدی (شهر و روستا) در این زمینه خواهد بود.
پیک فلک با اشاره به طرح های اجرایی شده در سال جاری گفت: ساخت چهار کیلومتر شبکه و نصب ترانس برای تامین برق متقاضیان جدید در سطح شهرستان انجام شد.
وی از ساخت شبکه و نصب ترانس برای تامین برق متقاضیان مسکن مهر شهر فاروج نیز خبرداد و گفت: 170 دستگاه کنتور هوشمند تعویض و نصب شده است.
پیک فلک از بهره برداری از ساختمان عملیاتی شعبه برق روستای ینگه قلعه خبرداد و افزود: 11 دستگاه کلید هوشمند برای اتوماسیون و افزایش قابلیت مانور شبکه برق فاروج نصب شده است.
وی یادآورشد: در مجموع برای اجرای این طرح ها 18میلیارد و 160 میلیون ریال هزینه شده است.
در شهرستان فاروج 85 روستا برق دار شده که از 20 هزار مشترک آن هفت هزار و300 مشترک شهری و 12 هزار و700 مشترک روستایی است.
7187/ 6042/3007 خبرنگار: مرضیه مهربان ** تنظیم کننده: ربابه صانعی ** انتشار دهنده: سید حسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.