محمد یار فرهادی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از زمان آغاز اجرای این طرح در سال 81 تاکنون در شهرستان 7 هزارو 561سند مالکیت صادر شده است.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون 344جلد سند مالکیت صادر شده که از این تعداد 179جلد شهری و 165جلد سند روستایی بوده است.
فرهادی، تضمین مالکیت و ارزش دادن به تثبیت مالکیت خانه‌های مسکونی، جلوگیری از تعارض مالکان، وجود وثیقه‌ای مطمئن برای گرفتن تسهیلات، جلوگیری از مهاجرت جامعه روستایی به شهرها، برنامه‌ریزی موثر در بازار خرید و فروش و قانونمند کردن این فعالیت و همچنین تسریع در امر آموزش و بهداشتاز جمله نتایج این طرح برشمرد.
وی با اشاره به کاهش اختلافات ملکی با صدور سند مالکیت بیان داشت: داشتن اموال باعث افزایش مشارکت و فعالیت در روستاها می‌شود که خود توسعه پایدار را به همراه خواهد داشت.
وی فقدان مدیریت املاک را باعث ایجاد مشکل در برنامه‌ریزی اجتماعی و اقتصادی دولت عنوان کرد و اظهار داشت: نبود مدیریت در املاک و مستغلات، سبب می‌شود که معاملات به صورت غیررسمی صورت گیرد و این روند تبعات متعددی می تواند داشته باشد که این طرح در حقیقت پیشگیری پیش از درمان است.
طرح سند دار کردن اماکن روستاهای بالای 20 خانوار و شهرهای زیر 25هزار نفر جمعیت از سال 81 با مشارکت سازمان ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پیرو قانون ساماندهی روستاها
اغاز شده است.
شهرستان فاروج دارای 82 روستا و آبادی است که در دو بخش مرکزی و خبوشان ساماندهی شده و افزون بر70 درصد جمعیت شهرستان در روستاها ساکن هستند.
7187/ 6042 خبرنگار: مرضیه مهربان** انتشار: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.