یزدان عنبری چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: قرار بود راه و شهرسازی پرداخت 9 درصد از سود تسهیلات بافت فرسوده شهری را تامین کند اما تاکنون تعهدات در این باره محقق نشده و این امر مشکلاتی را در دریافت این اعتبارات تسهیلاتی ایجاد کرده است.
وی افزود: برای دریافت تسهیلات بافت فرسوده، نیازی به آورده متقاضی نیست و 9 درصد از سود این تسهیلات توسط دولت پرداخت می شود.
مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این مشکل قرار است توسط استاندار در نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری که در تهران برگزار می شود، مطرح شود.
وی افزود: با وجود اینکه خراسان شمالی سهم قابل توجهی از جذب تسهیلات بافت فرسوده داشت، به علت اجرایی نشدن تعهدات وزارت راه و شهرسازی، مردم استقبال خوبی از دریافت تسهیلات نکردند.
عنبری تصریح کرد: مردم استان به لحاظ مالی توانایی خوب و مناسبی برای ورود به عرصه ساخت و ساز ندارند و برای ساخت و ساز ها در بافت فرسوده نیازمند دریافت تسهیلات هستند.
وی تصریح کرد: سقف تسهیلات به ازای هر واحد مسکونی که در بافت فرسوده اجرا می شود در شهر بجنورد 400 میلیون ریال و در سایر شهرها 300 میلیون ریال است.
عنبری گفت: تاکنون 733 متقاضی دریافت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شده اند و از این تعداد 556 فقره پرونده منجر به عقد قرارداد شده است.
وی با بیان اینکه بازپردخت این تسهیلات 12 ساله است گفت: با توجه به اینکه زمان بازپرداخت زیاد است ارقام اقساط نیز مناسب است و میزان هر قسط کمتر از 10 میلیون ریال است از این رو تمام متقاضیان می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: متقاضیان برای دریافت تسهیلات به محض تکمیل اسناد، به بانک معرفی می شود.
دسترسی به مسئولان اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی برای انجام مصاحبه در زمینه محقق نشدن تعهدات این اداره کل امکانپذیر نشد.
گستره بافت فرسوده مصوب در پنج شهر استان شامل شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه و جاجرم 482 هکتار است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.