مردم پورآدینه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این جمعیت در 24 مرکز جامع خدمات سلامت و 75 خانه بهداشت در شهر و روستاهای این شهرستان خدمات دریافت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح تحول نظام سلامت، برای ارتقای سطح خدمات، شمار نیروهای انسانی نیز افزایش یافت.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: اکنون 125 نفر بهورز در مراکز بهداشت در روستاها به خدمت مشغول هستند.

*نبود مرکز درمان ناباروری در خراسان شمالی و افزایش هزینه های درمان
پورآدینه در بخش دیگر سخنان خود در باره خدمات به زوج های نابارور گفت: یکی از مشکلات زوج های نابارور در استان، نبود مرکز درمان ناباروری است که البته راه اندازی این مرکز در دست پیگیری است.
وی افزود: زوج های نابارود در این استان مجبور هستند برای ادامه درمان به خارج استان سفر کنند و این امر هزینه های درمان را افزایش می دهد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد درباره شناسای زوج های نابارور در استان گفت: متاسفانه شمار زوج های نابارور افزایش یافته است و علت های زیادی در این باره تاثیرگذار است و در سطح کشور 20 درصد از زوج ها نابارور هستند.
وی حمایت از درمان ناباروری را از سیاست های افزایش جمعیت در کشور عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا با ارتقای سلامت باوری ها، به اهداف در این باره دست یابیم.
وی درباره خدمات درمانی به زوج های نابارور گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، زوجین نابارور در روستاها شناسایی و با معرفی به یک موسسه، از تخفیفات بهره مند می شوند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد افزود: در شهرها کار شناسایی به سادگی روستاها نیست و به لحاظ گستردگی جمعیت، زوج های نابارور، خود باید با مراجعه به مراکز جامع خدمات سلامت از تسهیلات برخوردار شوند.
پورآدینه با بیان اینکه بالا رفتن سن ازدواج و نیز زیاد بودن فاصله سنی میان فرزندان سبب شده تا دوره باروری در زنان کاهش یابد اظهار کرد: تلاش داریم تا سن ازدواج در جامعه کاهش یابد و فاصله سنی میان فرزندان نیز پایین آید.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.