عبدالله درخشانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس تصمیم گرفته شده در کارگروه استانی ماده ۱۸، مقرر شده است خانواده هایی که هزینه سرویس مدارس را به صورت یکجا پرداخت کردهاند، مبالغ مربوط به روزهای تعطیل را بازپس بگیرند.
وی با بیان اینکه بر این اساس، رانندگان سرویس مدارس، بابت روزهای تعطیل پس از کرونا، مبلغی را دریافت نمی کنند، افزود: نحوه بازپرداخت کرایه اضافه سرویس مدارس، در کارگروه ماده ۱۸ شهرستان تصمیمگیری و مشخص می شود.
وی درباره تعیین تکلیف هزینه سرویس مدارس روستایی نیز اظهار داشت: نیمی از هزینه های سرویس مدارس روستایی را دولت و نیم دیگر را خانواده ها پرداخت می کنند که رانندگان این ناوگان هم بابت روزهای تعطیل وجهی را دریافت نمی کنند.
رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: در قرارداد منعقد شده، ذکر شده است که هزینه ها در قبال سرویس دهی پرداخت می شود و بر این اساس، بابت روزهای تعطیل، نباید هزینه ای برای سرویس مدارس پرداخت شود.
امسال برای نخستین بار، سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، «سپند» راه اندازی شده است و اطلاعات رانندگان، ناوگان و نیز دانش آموزان در این سامانه ثبت شده است.
در خراسان شمالی ۲۰ هزار دانش آموز شهری و روستایی، با سرویس مدرسه جابه جا می شوند که در این زمینه ۲ هزار و ۸۰۵ دستگاه خودرو به عنوان ناوگان دانش آموزی شهری فعال شده است.
۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار معلم تحصیل می کنند.