عبدالله یوسفی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال رونق تولید، ۱۱ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در خراسان شمالی به بهره برداری رسید که نسبت به سال ماقبل آن از نظر تعداد  ۱۰ درصد افزایش داشته است.  

وی افزود: ظرفیت فرآوری و تولید سالانه این واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی ۶۲ هزار تن شامل محصولات زراعی، باغی و دامی است.

وی گفت: سال گذشته با وجود تمامی محدودیت های اعتباری و تسهیلات بانکی و همچنین تحریم ها با تلاش همکاران مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی استان، رشد تولید و افزایش سرمایه گذاری در این زیربخش را شاهد بودیم.

وی اظهار داشت: با راه اندازی این واحدها زمینه اشتغال ۱۰۴ نفـر فراهم شده است.

یوسفی با بیان اینکه درسال ۹۸ تعداد ۱۲ مورد موافقت اصولی و همچنین تعداد ۱۹ مورد جواز تاسیس صادر شده است افزود: این امر شاخص مهمی در تعیین، تثبیت و ریل گذاری مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی استان در راستای برنامه ریزی و افزایش واحدهای تولیدی در سال جهش تولید خواهد بود و امیدوار هستیم در سال جاری با برنامه ریزی و تشویق سرمایه گذاران این بخش بتوانیم جهش تولید محصولات صنایع تبدیلی و غذایی محصولات کشاورزی را شاهد باشیم.

 ۹۳ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در بخش کشاورزی در خراسان شمالی وجود دارد.

سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ تا ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات از مزارع و باغ های استان برداشت می شود که صنایع تبدیلی و غذایی زیر پوشش سازمان جهاد کشاورزی ۴۷۰ هزار تن از انواع محصولات تولیدی استان را فراوری می‌کنند اما با احتساب دیگر صنایع که زیر پوشش سایر سازمان ها هستند این رقم به ۷۲۰ هزار تن می رسد.

۷۰ درصد محصولات کشاورزی خراسان شمالی قابل ذخیره سازی، نگهداری و فراوری است.

سهم خراسان شمالی ۶ دهم درصد از تولید ناخالص داخلی تمامی بخش های اقتصادی کشور است که سهم بخش کشاورزی استان ۱.۱ درصد از تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور است.

خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از مجموع این میزان ۳۰۰ هزار هکتار زراعی و مابقی باغی است و بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این حوزه فعالیت می کنند.  بیشترین شاغلان استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.