کوروش بهادری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سنوات گذشته در خصوص استخر شنای کوثر بجنورد قراردادی با مستاجر منعقد شد که رقم آن بسیار بالا بود و استفاده بی اندازه و فشار زیاد مستاجر از استخر آسیب جدی به تاسیسات آن وارد شد.
وی افزود: بازسازی و تعمیرات این استخر نیازمند حداقل ۵ میلیارد ریال اعتبار بود که از این میزان تاکنون ۴ میلیارد ریال هزینه شده و تلاش داریم با تامین اعتبارات باقی مانده تا پایان سال این استخر به بهره برداری برسد.
بهادری خاطرنشان کرد: بیشترین آسیب وارده به این استخر به حوزه تاسیسات و روشنایی داخل استخر بود ولی کمدهای رختکن، دوش ها و برخی دیگر از تاسیسات هم آسیب دیده اند.
وی گفت: این در حالی است که زلزله سال ۹۶ نیز آسیب هایی را به ابنیه استخر وارد کرده بود.
وی در رابطه با تقاضای هیات های ورزشی آبی برای واگذاری استخر به آنها نیز گفت: برابر قانون، واگذاری استخرها فقط توسط بخش خصوصی قابل انجام است ولی پیگیری لازم برای واگذاری امور مربوط به استخر به رشته های آبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون شنا در حال انجام است تا این استخر به صورت تخصصی در اختیار رشتههای ورزشی آبی قرار گیرد و بتواند تیمهای آبی را سرویسدهی کرده و به صورت تخصصی در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.
بهادری یادآورشد: در حال حاضر چهار استخر در بجنورد، اسفراین، شیروان و مانه و سملقان در حال بهرهبرداری است و دو استخر نیز در گرمه و فاروج در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۵ درصد دارد.
وی خاطرنشان کرد: خراسان شمالی در رشته های آبی به ویژه در قایقرانی ظرفیتهای بسیار بالایی دارد که با داشتن زیرساختها میتواند در سطح ملی و بینالمللی حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی گفت: در این میان هیات شنای استان به علت نداشتن استخر کافی از حضور در لیگهای شنا بهرهمند نیست و بنابراین تلاش داریم تا با سازماندهی مناسب بتوانیم در راستای توسعه این رشته اقدامات لازم صورت گیرد.
خراسان شمالی ۲۹ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد که در قالب ۴۹ هیات ورزشی فعال هستند.