حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سردار سپهبد سلیمانی هر چه داشت در طبق اخلاص گذاشت تا اسلام را یاری و به مسلمانان جهان کمک کند.

وی از این سردار بزرگ به عنوان مدافع حریم ولایت و حرم اهل بیت (ع) یاد کرد و افزود: دشمنان در خیال واهی خود تصور می کنند با شهادت این گونه افراد می توانند آنها را از ما بگیرند اما،  باید بدانند این اقدامات حرکت رو به پیشرفت انقلاب را شتاب می دهند.

حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی خاطرنشان کرد: شهادت این سردار بزرگ باعث خواهد شد مردم ایران با خروش و بصیرت بیشتر راه ایشان را پرتوان ادامه دهند.

وی از شهادت به عنوان گوهری گرانبها یاد کرد و افزود: شهید سلیمانی ابرمرد جبهه های ایثار، معمار جغرافیای مقاومت و کسی بود که رهبر معظم انقلاب وی را به بزرگی ستوده و سرمایه جهان اسلام خوانده اند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اظهار داشت: خون پاک شهید سلیمانی روح تازه ای در کالبد جامعه اسلامی دمید و یقینا جبهه مقاومت اسلامی، مقاوم تر از قبل در برابر استکبار خواهد ایستاد.

سردار قاسم سلیمانی، فرمانده قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه «ابومهدی مهندس» جانشین فرمانده الحشد الشعبی بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

قاسم سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود.

وی در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد.

با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشگری از بسیجی‌ها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.

وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.

قاسم سلیمانی اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه بنام عملیات طریق‌ القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.

با پایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.

وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.

رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند.

سردار حاج قاسم سلیمانی  در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.

بامداد روز جمعه سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت، در حمله بالگردهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

در پی این اقدام تروریستی حضرت ‌آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی سه روز عزای عمومی اعلام کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.