سیدمحمدمهدی احمدی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارشناسان، کشتارگاه ها را نظارت و پایش می کنند و تاکنون مشکلی از این واحدها و نیز سالن های مرغداری گزارش نشده است.

وی افزود: برای پایش بیماری در وحوش هم، هشت گروه مشترک با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست فعال شده است و تالاب ها، آب بندها و محل فرود پرندگان مهاجر را نظارت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در عرصه های طبیعی استان هم گزارشی از تلفات پرندگان به دست نرسیده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: با وجود این، به مرغداران توصیه می شود رعایت نکات امنیت زیستی را جدی بگیرند و برای پیشگیری از بیماری، اقدامات بهداشتی را در سالن های پرورش طیور به کار ببندند.

احمدی گفت: خراسان شمالی به دلیل پراکندگی واحدهای مرغداری، از استان های کم خطر به لحاظ بیماری های طیور است البته با وجود این، مراقبت ها و پایش مستمر سلامت در سالن ها، امری ضروری است.  

وی گفت: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری، مرغداران از رفت و آمد غیرضرور و حضور افراد متفرقه در سالن های مرغداری جلوگیری کنند و در صورت نیاز، ترددها با رعایت کامل موارد بهداشتی باشد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی افزود: ۱۱۰ واحد پرورش مرغ در این استان وجود دارد.

بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و طیور است و می تواند خسارات اقتصادی فراوانی به صنعت مرغداری وارد کند.  

سالانه حدود ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان مصرف می شود که حدود ۶ هزار تن از این میزان از سایر استان ها تامین می شود.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.