غلامرضا گلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح دانش آموختگان دانشگاهی طبق شرایطی بعد از ثبت نام  در سامانه طراحی شده از سوی کارفرماها به کارگیری می شوند و دستمزد آنان هم از سوی دولت پرداخت می شود.

وی با اشاره به اینکه کارفرماها برای به کارگیری این نیروها، تعهد بیمه هم ندارند بیان داشت:  بعد از پایان دوره ۶ ماهه در صورت تمایل کارفرما برای ادامه کار این نیروها، بیمه تامین اجتماعی تا ۲ سال سهم بیمه کارفرما را هم می پردازد.

وی افزود: امسال، تنها ۱۳ نفر از سهمیه ۶۳ نفری کارورز در این شهرستان جذب شده است.

وی گفت: این درحالی است که ۱۷۷ دانش آموخته دانشگاهی در سامانه ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۷۷ نفر واجد شرایط بوده  و مراحل ثبت نام را تکمیل کرده اند.

گلی، کارفرمایان ثبت نام شده را هم ۴۴ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۲۸ نفر تایید شدند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای این طرح در شهرستان ۴۲ قرارداد امضا شده است افزود: علاوه بر اجرای این طرح برای دانش آموختگان دانشگاهی، دارندگان مدرک دیپلم هم متناسب با شرایط خود مشمول طرح کارورزی در قالب استاد- شاگردی و مهارت آموزی در محیط واقعی کار، می شوند.

گلی گفت: سهمیه شهرستان در این بخش ۱۲۱ نفر بوده که اجرای آن برای ۴۱ نفر تاکنون انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه برای این افراد گواهی معتبر هم بعد از پایان دوره صادر می شود بیان داشت: با گذشت افزون بر ۷ ماه از سال هنوز ۵۰ درصد سهمیه هم محقق نشده است.

طرح کارورزی مخصوص فارغ التحصیلانی است که در سه سال اول فارغ التحصیلی خود باشند در زمان کارورزی به این  ماهانه ۳ میلیون ریال پرداخت می شود و در مقابل نیز دولت برای آن ها بیمه حوادث در نظر می گیرد.

هر بنگاه اقتصادی که این افراد را به کار گیرد تا دو سال بیمه کارفرمایی دریافت می کند.

طول دوره های آموزشی مهارتی کارورزان در بنگاه های اقتصادی ۴ تا ۶ ماه است و در این مدت دولت موظف شده است برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها در مقطع کاردانی   ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال، در مقطع کارشناسی ۳میلیون و ۱۰۰ هزار ریال و در مقطع ارشد و دکترا نیز ۳میلیون و ۵۰۰ هزار ریال  به کارورزان کمک هزینه آموزشی بپردازد.

شرط ادامه فعالیت در واحدهای پذیرنده را رضایت مدیران این واحدها و موفقیت در آزمون های پیش بینی شده  است.        

 براساس اجرای این طرح واحدهای پذیرنده به مدت ۲ سال مشمول مشوق های بیمه ای کارفرمایی دولت می شوند.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان خراسان شمالی در بهار امسال ۷.۹ درصد گزارش شده است.

آماری از میزان بیکاری شهرستان فاروج اعلام نشده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.