مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت اواخر شهریور امسال، نرخ جمعیت بالای ۶۵ سال و نرخ سالمندی در کشور را معادل ۹.۲ درصد جمعیت عنوان کرده بود.

رییس اداره بهزیستی شیروان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از کل سالمندان این شهرستان هشت هزار و ۱۵۵ نفر در نواحی شهری و هشت هزار و ۴۵۴ نفر در مناطق روستایی سکونت دارند.

علی‌اکبر آرام در خصوص ترکیب جنسیتی سالمندان نیز گفت: هشت هزار و ۵۱۳ نفر از سالمندان شیروانی زن و هشت هزار و ۹۶ نفر مرد هستند.

وی مهمترین مشکلات قشر سالمند را هزینه‌های بالای درمانی آنان دانست و گفت: از سویی جامعه منزلت سالمندان را رعایت نمی کند که این خود موجب گوشه‌گیری و تنهایی بیش از حد آنان شده است.

وی نیازهای عمده سالمندان را وسایل حمل و نقل مناسب و ارائه خدمات متناسب با وضعیت آنان، مناسب سازی اماکن عمومی برای استراحت سالمندان، تهیه مسکن ارزان، دسترسی به امکانات ضروری، مناسب سازی فضای فیزیکی منازل مسکونی و … عنوان کرد.

رییس اداره بهزیستی شیروان با بیان اینکه موضوع سالمندی به شرایط بازنشستگی و وضعیت عمومی جسمی و روانی فرد مرتبط است، گفت: سن سالمندی در برخی از کشورها از حدود ۶۰ سالگی آغاز می‌شود و دارای دسته‌بندی‌های مختلفی است.

سالمندی و کهنسالی پدیده‌ای است که در بسیاری از جوامع رو به افزایش است به طوری که می‌توان گفت در دهه‌های آینده بخش قابل توجهی از جمعیت جامعه را سالمندان تشکیل می‌دهند.

شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی ۱۵۷ هزار نفر جمعیت دارد.

۷۱۸۶/۵۱۳۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.