در جهان امروز کشورهای پیشرفته به جای تمرکز بر برج سازی، به ساخت پروژه هایی همچون استادیوم های ورزشی توجه می کنند که این مسئله از ابعاد زیادی آثار مثبتی داشته است و از طرفی در کاهش آسیب های اجتماعی و از طرف دیگر در درآمد زایی شهر و کشور بسیار موثر است.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، خوشبختانه در چند سال اخیر اهمیت ساخت استادیوم های ورزشی در کشور و همچنین در استان برای مسئولان استانی درک شده است و از سال 86 براساس مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان، ساخت استادیوم ورزشی 15 هزار نفری در بجنورد آغاز شد.
با توجه به بازدیدهای مختلفی که از روسای فدراسیون های مختلف از این استادیوم داشته اند، این استادیوم یکی از زیباترین و استانداردترین استادیوم های ورزشی در کشور است که این مسئله می تواند یکی از راه های افزایش توریست به استان و همچنین افزایش مدت ماندگاری آن ها شود.
محقق شدن اهداف ساخت این استادیوم نیازمند همکاری و توجه ویژه مسئولان کشوری برای برگزاری مسابقات ملی و بین المللی در آن است تا بهره مندی کامل از این استادیوم انجام شود.
در حال حاضر نیز جوانان زیادی در استان آماده دیدن بازی های بزرگ و در سطح ملی در استان هستند که توجه به این موضوع می تواند آسیب های اجتماعی را در استان کاهش دهد.
فعالیت 7500 فوتبالیست در خراسان شمالی
حسین جعفرزاده رئیس هیئت فوتبال خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه از زمین چمن استادیوم 15 هزار نفری برای مسابقات لیگ کشوری و استانی استفاده شده است، اظهار کرد: برای 50 مسابقه استانی و 25 مسابقه لیگ کشوری از این زمین چمن تاکنون استفاده شده است.
وی با تاکید براینکه استاندارد زمین چمن در این استادیوم براساس استانداردهای بین المللی است، عنوان کرد: با توجه به اینکه از زمین چمن استفاده زیادی نشده است، کیفیت این زمین نیز کاهش پیدا نکرده است.
جعفرزاده با بیان اینکه زمن چمن مصنوعی نیز برای ورزشکاران وجود دارد، تصریح کرد: استفاده از زمن چمن طبیعی موجب می شود تا آسیب دیدگی در ورزشکاران کاهش پیدا کند و سرمایه های ورزش استان که همین ورزشکاران هستند، کمتر با این چنین مشکلاتی مواجه شوند.
رئیس هیئت فوتبال خراسان شمالی تاکید کرد: افزایش کیفیت بازی ها، به کیفیت زمین چمن نیز بستگی دارد که با توجه به بهره برداری از این استادیوم، تلاش ورزشکاران نیز افزایش کیفیت بازی ها است.
به گفته وی اگر بازی های لیگ های کشوری در این استان برگزار شود، حدود 17 بازی امسال در این ورزشگاه برگزار می شود اما لیگ های استانی امسال در مجموعه ورزشی تختی برگزار خواهد شد.
جعفرزاده با بیان اینکه جوانان و ورزشکاران در این رشته ورزشی تاکید زیادی بر حضور ورزشکاران کشوری در این ورزشگاه دارند، افزود: برای استفاده بهینه از این ورزشگاه باید همکاری فدراسیون نیز وجود داشته باشد که در این مورد قول هایی نیز گرفته شده است.
یکی از بهترین پیست های تارتان کشور در خراسان شمالی است
علی اصغر صابری رئیس هیئت دو و میدانی خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه رئیس فدراسیون دو و میدانی پیست تارتان خراسان شمالی را یکی از بهترین پیست های کشور معرفی کرده است، بیان کرد: بعد از برگزاری مسابقات دو و میدانی کارگری کشور در این استادیوم، افرادی که مسابقات را تماشا کرده بودند متحیر بودند که این پیست در ایران است.
وی با بیان اینکه از نظر زیر ساخت در این رشته ورزشی مشکلی وجود ندارد، افزود: بعد از بهره برداری از این استادیوم، ورزشکاران زیادی از این استادیوم استفاده می کنند و فقط باید زمین پرتاب ها نیز تکمیل شود تا در تمام ماده ها، ورزشکاران بتوانند تمرین کنند.
به گفته وی 62 نفر در این رشته ورزشی فعالیت می کنند که ورزشکاران ما در سطح کشوری نیز مطرح هستند و مقام های متفاوتی نیز در سنین مختلف در این رشته ورزشی داشته ایم.
صابری با اشاره به اینکه برای استفاده بهینه از این استادیوم باید سطح کیفیت ورزشکاران نیز افزایش پیدا کند، ادامه داد: برای رسیدن به موفقیت های بزرگ، باید کارهای بزرگ تری نیز انجام شود که امسال به دنبال دعوت از مربی کشوری برای ورزشکاران و تمرین دائمی با این مربی خواهیم بود.
به گفته وی اگر رشته های ورزشی دیگر می توانند تنها یک مقام برای استان داشته باشند، اما رشته دو و میدانی 20 ماده دارد که در هرکدام از اینها ورزشکاران می توانند مقام آور باشند و مقام های زیادی برای استان به دست خواهد آمد.
رئیس هیئت دو و میدانی خراسان شمالی اظهار کرد: تاکنون براساس صحبت های انجام شده با فدراسیون دو و میدانی مقرر شده است یکی از مسابقات قهرمانی کشور در حوزه دانش آموزی، نوجوانان و جوانان در استان برگزار شود.
استادیوم 15 هزار نفری خراسان شمالی در سال جاری تکمیل خواهد شد
کوروش بهادری مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه این استادیوم 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اضافه کرد: استادیوم 15 هزار نفری از مصوبات سفر رئیس جمهور در سال 86 به استان بوده است که سال گذشته نیز به بهره برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه ساخت این استادیوم از پروژه های بزرگ استان بود، عنوان کرد: علت طولانی شدن این پروژه تا زمانی که به بهره برداری برسد نیز بزرگ بودن پروژه بود که زمان بیشتری نیز نیاز داشت.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی با اشاره به اینکه بیش از 40 میلیارد تومان برای این استادیوم هزینه شده است، تصریح کرد: در این استادیوم زمن چمن برای ورزشکاران رشته ورزشی فوتبال و پیست تارتان برای ورزشکاران در رشته ورزشی دو و میدانی وجود دارد که در حال حاضر نیز ورزشکاران استفاده از این استادیوم را آغاز کرده اند.
وی با تاکید براینکه 26 هزار مترمربع مساحت این استادیوم است، اظهار کرد: برای تکمیل این پروژه به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشتیم که 11 میلیارد تومان از این اعتبار، در سفر رئیس جمهور به استان اختصاص پیدا کرده است.
به گفته وی بهره برداری از استادیوم 15 هزار نفری از نیاز های اصلی ورزشکاران و علاقه مندان به ورزش بوده است که با توجه به پیگیری های لازم و توجه استانداران به این پروژه، این استادیوم از بهترین استادیوم های کشور است.
بهادری با تاکید براینکه باید از این فضای ایجاد شده بهره مندی درستی انجام شود، اظهار کرد: خرید امتیاز لیگ دسته یک فوتبال برای استان یکی از نیازهای جامعه ورزشی استا که باید مورد توجه مسئولان کشوری نیز قرار بگیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی اظهار کرد: باتوجه به اعتبار در نظر گرفته شده از سفر ریاست جمهوری، نواقص این استادیوم نیز برطرف خواهد شد و به طور قطع به دنبال برگزاری مسابقات کشوری در استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه جامعه ورزشی استان 29 هزار نفر است، عنوان کرد: دغدغه این جامعه ورزشی نیز بهره مندی کامل از زیر ساخت های استان است تا هزینه های انجام شده به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام