مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشورگفت: خراسان شمالی ظرفیت مناسبی برای جشنواره فیلم ملی روستا و عشایر دارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، دکتر حبیب رضا ارزانی در اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه ملی روستا و عشایر در بجنورد با اشاره به اینکه وجود اقوام مختلف در خراسان شمالی ظرفیت بسیار خوبی است، اضافه کرد: دائمی شدن دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه ملی روستا و عشایر در خراسان شمالی را بررسی خواهیم کرد و به طور قطع وجود اقوام و زبان ها و لهجه ای مختلف در این استان نشان از ظرفیت مناسب برای دائمی شدن دبیرخانه جشنواره در استان است.
ارزانی با بیان اینکه در خراسان شمالی همدلی بسیار خوبی در حوزه روستا و عشایر وجود دارد، بیان کرد: اگر در هنر، فضای سالم و خوبی وجود داشته باشد می توان کارهای مناسبی نیز برای جامعه ایجاد کرد.
دبیرجشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر بیان کرد: هنر باید با فطرت و جان انسان ارتباط برقرار کند و هنر منحرف شده مورد قبول نیست.
ارزانی با تاکید براینکه امام خمینی(ره) با سینما و هنر مخالف نبوده اند، افزود: ایشان معتقد بودند که هنر باید با دوام و با ریشه باشد و با هرگونه هنر بی ریشه ای مخالف بوده اند.
به گفته وی برای دائمی شدن جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر در خراسان شمالی نیازمند حمایت های استانی نیز هستیم و باید همه با یکدیگر تعامل داشته باشیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: با زبان هنر به دنبال مهاجرت معکوس از شهر به روستاها هستیم و برای محقق شدن این هدف بهترین کار بیان ظرفیت های روستا از زبان هنر و رسانه است.
ارزانی تاکید کرد: در وزارت فرهنگ و ارشاد با تمام محدودیت های مالی که وجود دارد به دنبال عدالت مناسب در پرداخت هزینه های برنامه های شهری و روستایی را داریم و ظرفیت های روستایی را مورد توجه قرار داده ایم.
251 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر ارسال شده است
حسین فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در ادامه بیان کرد: خراسان شمالی میزبان بزرگترین رویداد سینمایی کشور بوده است که 251 اثر از 169 هنرمند از 22 استان کشور به این دبیرخانه ارسال شده است.
به گفته وی برای اولین بار اکران فیلم ها در بین روستاییان انجام شد و آنان نیز با ظرفیت های خود و اهمیت مناطق روستا و عشایر برای جامعه بیشتر آنا شدند که این مسئله دستاورد بسیار مهمی در این جشنواره است.
فرخنده اظهار کرد: برای نزدیک شدن به اهداف جشنواره نیازمند ثبات و استقرار دبیرخانه هستیم و با توجه به اینکه خراسان شمالی جمعیت قابل توجه روستایی را دارا است، ظرفیت مناسبی برای پذیرش دبیرخانه این جشنواره است.
وی با تاکید براینکه در این جشنواره از داورهای مطرح ملی و بین المللی استفاده شده است، افزود: با توجه به سطح بالای این جشنواره داوری آثار نیز کار بسیار دشواری بوده است.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام