دکتر قربانعلی رسام روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یک کارگاه تولید پوشاک ایرانی در مرکز دختران بجنورد و یک کارگاه تولیدات گلخانه ای در مرکز کشاورزی مانه و سملقان ایجاد شده است.
وی هدف از راه اندازی این 2 کارگاه را ایجاد درآمد برای قشر دانشجو، تشویق این قشر به کار و تولید، افزایش رونق تولید، فرهنگ سازی فرهنگ کار و تولید در بین جوانان، فراهم کردن زمینه ایجاد کار و امکانات و تجهیزات برای کارآفرینی دانشجویان عنوان کرد.
وی افزود: دانشجویان در ساعات بیکاری و روزهای تعطیل در این کارگاه ها مشغول به کار هستند و درآمد نیز کسب می کنند.
وی اظهار داشت: جوانان بسیار خلاق و نوآور هستند اگر امکانات و تجهیزات برای این قشر فراهم شود در زمینه های مختلف بسیار خلاقانه عمل خواهند کرد و استعدادهایشان کشف خواهد شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی با بیان اینکه دانشگاه نسل سوم دانشگاه های کارآفرین هستند گفت: هم اکنون دانشگاه های فنی و حرفه ای ماموریت گرا شده اند.
رسام اظهار داشت: در سند آمایش آموزش عالی نیز به ماموریت گرا بودن دانشگاه ها و کارآفرینی قشر دانشجو بسیار تاکید شده است.
وی افزود: رشته های آموزش عالی باید متناسب با نیازهای روز جامعه باشد، رشته ها باید با توجه به نیازهای هر منطقه تعریف شود تا نیروهای متخصص ماهر و کارآفرین تربیت شوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی بر رونق کسب و کار در بازار تاکید و اظهار داشت: هم اکنون باید کسب و کارهای نوین ایجاد کنیم زیرا که دیگر برخی از رشته ها پاسخگو نیستند، رشته های دانشگاهی باید به سمت رشته هایی بروند که در بخش خصوصی کار ایجاد و خود دانش آموخته ها به سمت کار و بازار حرکت کنند.

* 3 میلیارد ریال درآمدزایی دانشگاه
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای استان سالانه افزون بر سه میلیارد ریال درآمد اختصاصی دارد، افزود: این امر از محل طرح های اجرا شده توسط دانشجویان و اساتید از جمله کشت و کار، پرورش ماهی، تولید پوشاک و ارائه طرح های علمی به دست می آید.
رسام با بیان اینکه با طرح های در دست اجرا، امسال این درآمد به 2 برابر افزایش خواهد یافت، گفت: هم اکنون دنبال قراردادها برای ارائه خدمات و همچنین فروش محصولات خود هستیم.
وی با بیان اینکه 80 درصد دانش آموخته های دانشگاه های فنی و حرفه ای جذب کار می شوند گفت: این دانش آموختگان با کسب مهارت های لازم، وارد بازار کار دولتی و یا خصوصی شده و برخی نیز به کارآفرینی روی آورده اند.
رسام اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی دارای پنج دانشکده شامل آموزشکده فنی و حرفه ای دارالفنون پسران و آموزشکده انقلاب اسلامی دختران در بجنورد، آموزشکده دکتر حسابی در شیروان، آموزشکده جاجرم و آموزشکده کشاورزی سمنگان در مانه و سملقان است که افزون بر سه هزار دانشجوی دختر و پسر در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
چهار عضو هیات علمی و 300 استاد مدعو در دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی تربیت دانشجویان را بر عهده دارند.
سه هزار دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی در 50 کد رشته فنی مشغول به تحصیل هستند.
در استان خراسان شمالی بیش از 40 هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و سایر مراکز آموزش عالی تحصیل می کنند.
3007/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.