مجید گریوانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مجموع 200 مورد آب گرفتگی توسط مردم به این سازمان گزارش داده شد که از این تعداد به 99 مورد خدمات رسانی انجام گرفت.
وی افزود: از این تعداد نیز 17 مورد شامل آب گرفتگی داخل کوچه ها بود که به دلیل پایین بودن سطح آب چندان مشکل ساز نبود و 11 مورد به نیروهای هلال احمر سپرده شد.
گریوانی گفت: مابقی حوادث شامل آب گرفتگی منازل و مغازه ها و فضاهای بودند که احساس خطر می شد که بیشتر در مناطق مرکزی شهر از میدان کارگر تا شهید و میدان دولت را شامل می شد.
وی افزود: در این میان فقط یک مورد تخریب آسفالت و یک مورد تخریب دیوار حیاط منزل به سازمان گزارش داده شد که توسط نیروهای سازمان امدادرسانی شد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بجنورد با اشاره به نبود مدیریت یکپارچه برای مدیریت حوادث در شهر، اظهار داشت: این امر باعث شده تا در حوادث جزیره ای عمل کنیم و گزارش ها یکپارچه نباشد.
وی با اشاره به پوشش تمام خیابان ها و معابر سطح شهر از همان ابتدای بارش باران، گفت: تمام 88 نیروی سازمان از همان دقایق اولیه برای امدادرسانی فراخوان داده شدند و ضمن بازدید از سطح شهر در نقاط حادثه ساز مستقر شدند.
گریوانی با اشاره به بازگشایی دریچه ها و کانال های انتقال آب در مناطق پرخطر، افزود: قبل از فروکش کردن سیلاب تمامی نقاط خطرساز شناسایی و عملیات امدادی با بازگشایی دریچه های آب انجام گرفت.
وی با اشاره به پیش بینی سه هزار کیسه شن برای جلوگیری از ورود سیلاب به داخل منازل و مغازه ها، اظهار داشت: در ابتدای بارندگی ها تمامی این کیسه های شن برای پوشش سطح شهر آماده شدند ولی متاسفانه دیر به دست مردم رسید و دچار آب گرفتگی شدند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بجنورد گفت: در این راستا نیروهای بسیج برای توزیع کیسه های شن در لحظات اولیه اولین بارندگی بعد از این که از جمعه شب پیش بینی شده اعلام آمادگی کرده اند تا از آب گرفتگی منازل و مغازه ها جلوگیری شود.
وی از مردم شهر خواست برای جلوگیری از ورود باران به داخل منازل و مغازه ها حتما خودشان نیز تدابیر لازم را تا آخر اردیبهشت ماه که بارندگی خواهیم داشت با تهیه کیسه های شن فراهم کنند تا در صورت دیر رسیدن نیروهای امدادی خودشان از خطرات احتمالی جلوگیری کنند.
گریوانی با بیان اینکه نیروهای امدادی در زمان بحران ظرفیت پوشش تمام جمعیت را ندارند، بر فرهنگ سازی آمادگی برای حوادث تاکید کرد و افزود: خوشبختانه با اقداماتی که در راستای هدایت آب های سطحی در هفته گذشته انجام شد از یک بحران جدی جلوگیری شد زیراکه اگر این اقدامات انجام نمی شد و مجاری کانال ها باز نمی شد با وجود حدود یک متر آب که در سطح شهر داشتیم حتما دچار بحرانی شبیه آق قلا می شدیم.
وی گفت: با این وجود نباید خود را فریب دهیم که این حد نهایی بحران در سطح شهر است و باید تمهیدات بیشتری برای مدیریت آن صورت گیرد.
ط/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.