به گزارش ایرنا، با تعیین قیمت مصوب برای گوشت مرغ کشتار روز، مردم برای خرید این کالا به مراکز عرضه هجوم آوردند و صف های طویلی در مقابل واحدهای فروش مرغ تشکیل می دادند و متقاضیان ساعت ها برای خرید مرغ معطل می ماندند.
عطش شهروندان و تقاضای زیاد برای این ماده پروتئنی سبب شده بود تا مرغ توزیعی در ساعات اولیه صبح تمام شود و بسیاری از شهروندان که متقاضی آن بودند موفق به تامین آن نشوند.
این شرایط برای چند روز ادامه داشت تا آنکه متولیان امر از دیروز اقدام به 2 نرخی کردن گوشت مرغ کردند که این طرح مرهمی بر این زخم شد و التهابات بازار مرغ را فرونشاند.
به گزارش ایرنا از عصر روز یکشنبه و توزیع فراوان گوشت مرغ، اشتهای مردم به خرید فروکش کرد و بر اساس قول های مسئولان، قیمت آزاد گوشت مرغ نیز رو به کاهش نهاد.
رئیس اتحادیه لبنیات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد با تاکید بر اینکه هیچ کمبودی در بازار گوشت مرغ وجود نداشته است گفت: روزانه بیش از نیاز شهر، گوشت مرغ تنظیم بازار با قیمت هر کیلوگرم 128 هزار و 500 ریال به بازار تزریق می شود.
قاسم زاده با بیان اینکه امروز 70 تن گوشت مرغ در بجنورد توزیع شده، گفت: بر اساس برآوردی که داریم 170 تن گوشت مرغ امروز در سطح استان توزیع شده است.
وی افزود: بیش از 42 تن گوشت مرغ با قیمت آزاد با نرخ کیلویی 152 هزار ریال وارد بازار شده است.
رئیس اتحادیه لبنیات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد گفت: فروشندگان حق ندارند گوشت مرغ را بیش از 152 هزار ریال بفروشند.
قاسم زاده با بیان اینکه 2 نرخی شدن گوشت مرغ با هدف کاهش صف ها انجام شده است گفت: البته پیش بینی می شود از فردا مشکل صف ها به کلی رفع شده و دیگر شاهد صف در برابر مراکز عرضه نباشیم.
وی درباره تدابیر برای تامین مرغ تنظیم بازار روستاییان گفت: دستورهای لازم در این باره نیز داده شده اما ناوگان سردخانه دار کافی برای حمل گوشت مرغ به روستاها نداریم.
وی با بیان اینکه قیمت مرغ در حال کاهش است و در روزهای آتی با افت قیمت بیشتری مواجه می شویم، افزود: انتظار می رود قیمت این محصول فردا هر کیلوگرم 2 تا چهار هزار ریال کاهش یابد.
وی علت هجوم مردم برای خرید گوشت مرغ را جو روانی ایجاد شده و اختلاف قیمت این محصول با استان های همجوار عنوان و بیان کرد: مردم به گمان اینکه مرغ، تعاونی است، اقدام به خرید بیش از نیاز و احتکار خانگی آن کردند.
قاسم زاده افزود: البته اوایل اجرای طرح توزیع مرغ با قیمت 128 هزار و 500 ریالی، نیاز رستوران داران پیش بینی نشده بود و همین امر سبب شد تا این اصناف افرادی را برای خرید این محصول بگمارند و یا برخی از مردم با ایستادن در صف، مرغ دریافتی را به آنان بفروشند.
وی گفت: اکنون در بجنورد، روزانه هفت تا 10 تن گوشت مرغ برای رستوران داران منظور شده است که البته این رقم در صورت نیاز بیشتر می شود.
رئیس اتاق اصناف بجنورد هم درباره عرضه گوشت گرم مرغ در بازار با قیمت مصوب گفت: با وجودی که اعلام شده بود در تامین این محصول مشکلی وجود ندارد، شاهد صف های طولانی مردم در برابر مرغ فروشی ها بودیم.
مهدی امیدوار اظهار داشت: مردم بیش از نیاز خود خرید می کنند و همین امر سبب بروز مشکلاتی در بازار این محصول شده بود.
وی گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در بجنورد معمولا 15 تن و در استان 45 تن است اما در روزهای گذشته روزانه بیش از 60 تن گوشت مرغ در استان در 2 نوبت صبح و عصر توزیع شده است.
سرپرست معاونت بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی هم گفت: هیچ کمبودی برای تامین مرغ مورد نیاز بازار وجود ندارد و مردم نباید نگران باشند.
علی تمدنی ثانی با بیان اینکه امروز چند برابر نیاز معمول گوشت مرغ وارد بازار شده است اظهار داشت: روزانه 30 تن مرغ با قیمت آزاد و 70 تن از این محصول با قیمت مصوب تنظیم بازار در استان توزیع می شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی هم گفت: گوشت مرغ تنظیم بازار روزانه 2 تا 3.5 برابر بیش از نیاز، در بازار توزیع می شود.
محمدرضا موفق یساقی تصریح کرد: مردم نگران تامین گوشت مرغ نباشند، خرید خود را مدیریت کرده و با خرید بیش از نیاز، در بازار تقاضای کاذب ایجاد نکنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: تمامی گوشت مرغ تنظیم بازار از کشتارگاه های استان تامین و با نظارت کامل به مرغ فروشی ها تحویل داده می شود و نیاز مصرفی رستوران ها، صنایع و هتل ها از خارج استان تامین می شود.
7185/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.