به گزارش ایرنا، شماری از شهروندان خراسان شمالی مدعی اند که گوشت پیش سردی که در قالب تنظیم بازار دریافت کرده اند تنها استخوان بوده و بخش های خوب لاشه گوسفند، در بازار توزیع نشده و یا به دست افراد خاص رسیده است.
شهروندان ادعا می کنند که بخش های مشتری پسند و مرغوب تر گوشت جدا شده و تنها قسمت های استخوانی به آنان فروخته شده است.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی در این خصوص گفت: در توزیع گوشت پیش سرد گوسفند ، بنا بود که لاشه، چهار شقه و توزیع شود اما برای اینکه گوشت های گوسفندی به افراد بیشتری برسد، لاشه ها به 6 شقه تقسیم شد که برخی از بسته ها، حاوی استخوان های بیشتری بود.
محمدعلی صدرزاده اظهار داشت: این امر سبب گلایه مردم شد و ما از آن مطلع شده ایم و البته این مشکل موقتی بود و تنها یک بار اتفاق افتاد و پس از آن توزیع گوشت پیش سرد گوسفندی متوقف شد.
وی افزود: برای تنظیم بازار گوشت، عرضه این محصول تنها از طریق سامانه انجام می شود و برای جلوگیری از سوء استفاده ها، تنها افراد بالای 18 سال و با ارائه کارت ملی می توانند نسبت به خرید گوشت اقدام کنند.
وی اظهار داشت: هر فرد با کارت ملی خود در طول 2 ماه تنها یک بار می تواند گوشت خریداری کند.
صدرزاده گفت: امسال 557 تن گوشت مرغ، 65 تن گوشت پیش سرد منجمد، 23 تن گوشت منجمد گوسفند، پنج تن گوشت گرم وارداتی گوساله و 534 تن گوشت منجمد گوساله وارداتی در استان توزیع شده است.
وی درباره نظارت های بهداشتی بر گوشت تنظیم بازار گفت: محموله های وارداتی، مجوزهای بهداشتی دارند و نظارت های لازم بر بهداشت و سلامت این محصول انجام می شود.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی اظهار داشت: توزیع این محصولات برای تنظیم بازار تا پایان سال ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن، مواد زائدی از گوشت بیرون می زند و فردی مدعی شده که این گوشت، گوشت تنظیم بازار است.
در این کلیپ، فردی با دست خود، بر یک تکه گوشت فشار وارد می کند و از گوشت، مواد زائدی بیرون می زند. این کلیپ که توسط یکی از شهروندان جاجرمی تهیه شده، در فضای مجازی دست به دست چرخیده است.
معاون فنی و سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در این باره گفت: برخی ضایعات در گوشت، ممکن است مربوط به اثرات واکسیناسیون دام باشد.
دکتر حمید رمضانی اظهار داشت: بدن دام پس از واکسیناسیون، واکنش نشان می دهد و ضایعاتی در عضلات مختلف تشکیل می شود که این ضایعات بعضا در مرحله کشتار قابل تشخیص نیست.
وی با تاکید بر اینکه دامپزشکی از مرحله مزرعه تا سفره، بر فراورده های خام دامی نظارت دارد، افزود: دام در مراحل قبل، حین و بعد کشتار نظارت می شود و این نظارت ها در خارج از کشور هم برای محصولات وارداتی انجام می شود.
دکتر رمضانی گفت: برخی از مشکلات و ضایعات در گوشت دام، در سفره و توسط مصرف کننده قابل تشخیص است.
وی تصریح کرد: در صورتی که ضایعه گوشت پیش از آلوده شدن بخش های دیگر گوشت، شناسایی شود، می توان آن را جداکرده و در این صورت قابل مصرف است اما در صورتی که چاقوی آلوده به این ضایعات، به سایر بخش های گوشت برخورد داشته، توصیه می شود، بخش های آلوده گوشت را مصرف نکنند.
معاون فنی و سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: فرآیند نظارت بر سلامت و بهداشت گوشت های وارداتی توسط دامپزشکی انجام می شود.
بر اساس این گزارش در مرکز خراسان شمالی، توزیع گوشت تنظیم بازار در مرکز امام رضا(ع) بجنورد توسط 6 عامل انجام می شود و البته اکنون مشکل صف های طولانی هم حل شده است.
7185/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.