رئیس اداره منابع طبیعی فاروج روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درختان گونه صنوبری که رشد سریعی دارند در مدارس روستای باش محله کاشته شد و بعد از به ثمر رسیدن، این درخت ها برای زراعت چوب فروش رفت و پول آن را برای نوسازی مدرسه و خرید تجهیزات و امکاناتی که نیاز بود هزینه شد.
امیر بتوئی گفت: امسال هم این مدارس متقاضی دریافت این گونه است و علاوه برآن، برای کمک به اقتصاد مدرسه به عنوان پایگاه مولد علم، 100 اصله گونه صنوبر در فضای دبیرستان شبانه روزی فضیلت شهر فاروج کاشته می شود.
وی گفت: این گونه از صنوبر که رشد سریعی هم دارد بعد از چند سال به مرحله اقتصادی شدن می رسد و قابل استفاده در صنایع چوب می شود که مدارس می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی یادآورشد: پارسال پنج هزار اصله از این نوع صنوبردر هفته منابع طبیعی برای توسعه زراعت چوب در شهرستان توزیع شد که امسال این رقم دوبرابر شده و 10 هزار اصله توزیع می شود.
وی افزود: در بخش نهضت سبز هم مثل هر سال توزیع نهال های غیرمثمر نظیر کاج، سرو، زبان گنجشک و... در بین متقاضیان توزیع می شود.
شهرستان فاروج در اجرای طرح زراعت چوب در استان پیشگام است.
صنوبر درخت دارای ریشه‌های سطحی بوده ولی رشد آنها بسیار عالی است و درکمتر از15 سال به ارتفاع 25 متر می رسد.
صنوبرها از نظر رده بندی گیاهی، متعلق به جنس صنوبر و خانواده بیدیان می باشند. چوب صنوبرها در صنایع کبریت سازی، نئوپان، فیبر، جعبه سازی و غیره استفاده می شود.
این درختان سریع الرشد، 15 – 10 برابر درختان جنگلی چوب تولید می کنند و از نظر گونه متنوع هستند. صنوبرها در منطقه‌های آب و هوایی مختلف قابل کشت می باشند و از خود سازگاری نشان داده اند.
7187/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.