خیرالله خادمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بجنورد با بیان اینکه برنامه ریزی شده مرکز پنج استان کشور هم به شبکه ریلی متصل شود، گفت: کشور هم از طریق پروژه ریلی خواف - هرات به افغانستان متصل خواهد شد.
وی تصریح کرد: تاکنون مرکز سه استان شامل همدان، کرمانشاه و ارومیه به شبکه ریلی متصل شدند و اتصال مرکز 2 استان دیگر شامل رشت و تبریز در دست پیگیری است.
به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، اکنون 9 مرکز استان هنوز به شبکه ریلی اتصال ندارند.

* 1160 کیلومتر آزادراه در حال اجرا
خادمی گفت: اکنون یکهزار و 160 کیلومتر آزادراه در حال اجرا است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده 500 کیلومتر آن باید در سالهای 98 و 99 به بهره برداری برسد.
وی افزود: اجرای آزادراه ها توسط بخش خصوصی و یا مشارکتی انجام می شود و شبکه آزادراه های کشور به سرمایه گذاران معرفی شده است تا در صورت تمایل، برای اجرا وارد عرصه شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در باره آزادراه گلستان به خراسان شمالی گفت: این آزادراه که از کلاله استان گلستان و آشخانه خراسان شمالی عبور می کند، مصوب است اما هنوز سرمایه گذار از آن استقبال نکرده اند.

* اجرای 7800 کیلومتر بزرگراه
خادمی در باره اجرای بزرگراه در سطح کشور گفت: اکنون هفت هزار و 800 کیلومتر بزرگراه در حال اجرا است و یکی از مهم ترین این پروژه ها، چهار خطه کردن بجنورد به جنگل گلستان است.
وی خاطرنشان کرد: محور بجنورد به جنگل گلستان بخشی از بزگراه بهشهر به قوچان است که چهار خطه کردن 130 کیلومتر از این مسیر در خراسان شمالی و استان گلستان باقی مانده است.
وی خاطرنشان کرد: 70 کیلومتر از این پروژه در خراسان شمالی و 50 کیلومتر در استان گلستان هنوز چهار خطه نشده است که اجرای آن 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه محور مزبور، یک محور شرقی -غربی کشور است که هر ساله جمعیت بسیار زیادی در آن تردد دارند گفت: محور بجنورد- جنگل گلستان امسال 380 میلیارد ریال اعتبار دارد که تاکنون 240 میلیارد ریال از این رقم تخصیص پیدا کرده و مابقی در دست پیگیری است.

* آغاز بهره برداری از محور بجنورد-جنگل گلستان تا 3 سال آتی
خادمی اظهار داشت: چهارخطه کردن این مسیر، بر اساس برنامه ریزی ها تا سه سال آتی به بهره برداری می رسد.
وی در باره گلایه ها از اینکه اعتبارات کمتری در استان خراسان شمالی هزینه شده است گفت: طرح مزبور شامل چند استان است و اعتبار هم برای طرح و نه برای استان تعریف می شود از این رو برای کل مسیر هزینه شده است.
خادمی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته، 80 درصد از اعتبارات این مسیر در حوزه خراسان شمالی هزینه شده است تصریح کرد: در سه سال گذشته 2 هزار و 560 میلیارد ریال برای محور مزبور که شامل چند استان است اختصاص یافته که بیش از یکهزار و 800 میلیارد ریال تخصیص یافته و از این رقم، 80 درصد در خراسان شمال هزینه شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته حدود 80 کیلومتر از این مسیر یا زیر بار ترافیک رفته و یا در حال آماده سازی است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: در این سال ها خوب کار شده و تمام پیمانکارن این مسیر، فعال هستند و در دولت تدبیر و امید، بیش از 100 کیلومتر از این مسیر به صورت چهارخطه زیر بار ترافیک رفته است اما نیاز است کارها، سرعت بیشتری بگیرد.
خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور برای بازدید از پروژه های راهسازی به خراسان شمالی سفر کرده است.
7185/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.