محسن نجات در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این استان برای نخستین بار، کارگاه ارزیابی سوانح ویژه تیم های بهداشت و درمان اضطراری را میزبانی می کند.
وی با بیان اینکه این کارگاه منطقه ای آموزشی با هدف مدیریت کیفیت آموزشی در حال برگزاری است خاطرنشان کرد: حادثه خیز بودن کشور و استان ایجاب می کند تا توان تیم های بهداشت و درمان برای خدمات رسانی به حادثه دیدگان احتمالی، ارتقا یابد و امدادگران آشنایی بیشتری با سوانح مختلف و نیازمندی های آن کسب کنند.
وی افزود: تیم های درمان اضطراری یا بی.اچ.سی.یو، از تیم های پیشرو در امدادرسانی حوادث است و این تیم ها باید با افزایش اطلاعات و ارزیابی خوباز سوانح، پاسخگوی اعتماد مردم به هلال احمر باشند.
وی با اشاره به فعالیت 12 تیم درمان اضطراری در جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: در هر کدام از شهرستان های بجنورد و شیروان 2 تیم درمان اضطراری فعال است و در سایر شهرستان هر کدام یک تیم راه اندازی شده است.
نجات خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی سه روزه، فرآیندهای ارزیابی، مهارت های فناوری، تیم سازی، ناوبری، نقشه خوانی، مستند سازی، آماری، نقشه میدانی کارگاه های نقشه خوانی و جهت شناسی را فرا می گیرند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: 36 نفر از تیم های درمان اضطراری از 16 استان کشور در این کارگاه حضور دارند.
بر اساس این گزارش استان 863 هزار نفری خراسان شمالی از استان های حادثه خیز کشور است و جاری شدن سیلاب، وقوع زمین لرزه و سوانح جاده ای از مهم ترین حادثه های این منطقه به شمار می رود.
7185/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.