حامد قربانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار به جوانان جویای کار و افراد واجد شرایط در قالب طرحهایی همچون ایجاد واحدهای تولیدی، صنعتی و دامداری سبک و سنگین اختصاص یافت و برای 186 نفر اشتغال ایجاد کرد.
وی ادامه داد: پارسال نیز 15 میلیارد و 250 میلیون ریال اعتبار در حوزه مشاغل خانگی همچون فرت بافی، صنایع دستی، خیاطی و قالیبافی به متقاضیان در تایباد پرداخت که 95 درصد آن در قالب 94 طرح جذب و منجر به اشتغال 300 نفر در این شهرستان شد.
معاون فرماندار تایباد گفت: پارسال ایجاد سه هزار و 309 نفر اشتغال به این شهرستان تکلیف شده بود و تا پایان همان 52 درصد آن به میزان هزار و 722 نفر محقق شد. این تعهد امسال هزار و 542 نفر تعیین شده است.
وی 30 هزار و 22 نفر از جمعیت تایباد را شاغل اعلام و بیان کرد: 87 هزار و 652 نفر از جمعیت این شهرستان مرزی بالای 10 سال سن دارند که مجاز به انجام فعالیت در حوزه های مختلف بازار کار هستند.
قربانی گفت: 80 درصد جمعیت این شهرستان به کشاورزی و دامپروری مشغولند. همجواری تایباد با افغانستان فرصتی مناسب برای جلوگیری از خام فروشی و بستری برای صدور انواع محصولات کشاورزی به خارج از کشور است.
وی همچنین از اختصاص 380 میلیارد ریال اعتبار در قالب اشتغال فراگیر به تایباد خبر داد و افزود: بیشترین اعتبار اختصاص یافته در حوزه مشاغل خانگی است که مربوط به ادارات صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی می باشد.
مرکز شهرستان 110 هزار نفری تایباد در فاصله 228 کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است. تایباد مرکب از دو شهر، دو بخش مرکزی و میان ولایت 38 روستا دارد. 36 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند. تایباد از سمت شرق و جنوب شرق با افغانستان هم مرز است.
7494/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.