به گزارش ایرنا محمدعلی نبی پور، دوشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گناباد افزود: از این میزان 174 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال فراگیر و بقیه تسهیلات برای حوزه روستایی است.
وی میزان تعهد امسال گناباد برای اشتغال را 2 هزار و 208 نفر ذکر و بیان کرد: بیشترین اشتغال در بخشهای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، صنعت و معدن و تجارت و کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد می شود.
وی با انتقاد از روند کند جذب و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط بانکهای عامل گفت: در سه ماه گذشته تنها 2.9 درصد طرحهای اشتغال روستایی که به بانکها معرفی شده بود، موفق به دریافت تسهیلات اشتغالزایی شده اند.
فرماندار گناباد گفت: در زمینه اشتغال فراگیر وضعیت بدتر است و تنها یک طرح از مجموع 15 طرح معرفی شده به بانکها تسهیلات گرفته است که نیازمند نظارت و پیگیری بیشتر مسئولان و دست اندرکاران بر روند جذب و پرداخت تسهیلات است.
هم اکنون 172 واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیر فلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعال است که برای راه اندازی آنها یک هزار و 273 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و 284 نفر به طور مستقیم و 2 برابر این تعداد به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با 447 هکتار زمین و 54 واحد فعال و 11 سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
435 شرکت تعاونی با 6 هزار و 525 نفر عضو هم در این شهرستان فعالیت دارد.
2095/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.