شهرام طاهرزاده، سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پایگاه ها در مناطق شهید کریمی، امامیه، خاقانی، خیام شمالی، سرافرازان، سمزقند، شهر، طرق، شهید مفتح و چمن مستقر هستند و به مراجعان آسیب دیده از آلودگی هوا خدمات اورژانسی می دهند.
وی با اشاره به آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مواجهه با آلودگی هوا و پیامدهای ناشی از آن افزود: کلیه بیمارستان های مشهد نیز برای پذیرش بیماران مرتبط با آلودگی هوا آمادگی کامل دارند.
وی اظهار کرد: با اطلاعات دریافتی از سامانه پایش آلودگی هوای مشهد و هماهنگی با دستگاه های مرتبط این اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای مصوبات شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اجرا می شود.
طاهر زاده تاکید کرد: اکیدا توصیه می شود عموم مردم نسبت به انجام برنامه های خودمراقبتی برای حفظ سلامت خود اقدام کنند که کاهش فعالیت های بدنی و خروج از منزل و استفاده از ماسک مناسب از آن جمله است.
رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تا این لحظه گزارشی از مراجعه افراد آسیب دیده از آلودگی هوا در مشهد دریافت نشده است.
هم اکنون میانگین شاخص کلی کیفیت هوای کلانشهر مشهد با 210 پی.اس.آی در وضعیت اضطرار است.
از ابتدای امسال کلانشهر مشهد 17 روز پاک، 44 روز ناسالم، هشت روز ناسالم برای گروه های حساس و یک روز وضعیت اضطرار را تجربه کرده است.
7496/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.