به گزارش ایرنا سیدجواد حسینی روز چهارشنبه در نشست ستاد فرهنگی و اجتماعی ساماندهی آسیبهای اجتماعی این استان افزود: پدیده گسست نسلی موجب بی هویتی جامعه می شود که در مقابل باید کنش های هویت آفرین از جمله در عرصه هنر، آموزش و ورزش تقویت شود.
وی گفت: به عنوان نمونه کوهپیمایی و راهپیمایی خانوادگی که با حضور پدر، مادر، فرزند، پدربزرگ و مادر بزرگ صورت گیرد یک حرکت هویت آفرین است و یا اینکه پدر و پسر و یا مادر و دختری با هم به استخر بروند چنین تاثیری دارد.
او افزود: به دلایل متعدد از جمله هویت سازی بازیهای بومی و محلی نیز باید جدی گرفته شود و خوشبختانه هیاتی ورزشی در استان خراسان رضوی وجود دارد که این امر را پیگیری می کند.
وی گفت: هیات ورزشهای بومی و محلی باید در طرح روستای پاک و برگزاری هفته فرهنگی شهرستانهای استان خراسان رضوی هم به شکل جدی وارد شود.
حسینی افزود: طبق طرح روستای پاک، 100 روستای استان خراسان رضوی باید از 6 شاخص بی سوادی، بیکاری، اعتیاد، طلاق، نداشتن پوشش بیمه ای و کتابخوان نبودن پاک شوند که شیوه نامه این کار تدوین و مسئول استانی هر شاخص هم مشخص شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: برخی انسانها مثل ریگهایی که به داخل دریاچه بیفتند موج آفرینی دارند که باید از قابلیت این گونه افراد مثلا ورزشکاران قهرمان به صورت ریگهای موج آفرین در امر کنترل آسیبهای اجتماعی استفاده کرد.
حسینی افزود: این معاونت استانداری با زحمت، جسارت و خطرپذیری اقدام به راه اندازی پارلمان بانوان استان خراسان رضوی کرد که بدون شک جنبه سیاسی ندارد و تنها هدف از راه اندازی این تشکل افزایش مشارکت بانوان در امور اجتماعی و فرهنگی بوده است.
وی گفت: همه دستگاههای دولتی در همه طرحها از جمله در کاهش آسیبهای اجتماعی باید از این پارلمان و ظرفیتهای آن که بسیار بالا است استفاده کنند به طور مثال از هزار و 200 عضو پارلمان زنان خراسان رضوی 100 نفر دارای دکترای جامعه شناسی و روانشناسی هستند.
او با اشاره به انجام مرحله دوم پیمایش اجتماعی ایرانیان توسط وزارت کشور گفت: نتایج این کار بزرگ که طی آن بیش از 70 هزار نفر از سراسر کشور مورد پیمایش قرار گرفته اند به تفکیک شهرستانها به صورت کتاب منتشر و اعلام می شود.
وی افزود: باید این نتایج، مطالعه و خوانده شود و از آن یافته های مدیریتی استخراج شود یعنی داده های این پیمایش باید به لقمه های مدیریتی تبدیل شود و در اختیار مدیران قرار گیرد.
حسینی از اجرای طرح میز گفت و گو با اقشار و اصناف در معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی خبر داد و گفت: در این راستا با توجه به وجود هزار و 100 فرد نخبه در استان با 60 نفر آنها در قالب میز گفت و گو مذاکره شد که همگی جوان بودند.
وی افزود: استانداری برای ارتباط با این نخبگان و استفاده از توانایی آنها، نظامنامه ای را در حال تدوین دارد که در مرحله نهایی است که طبق آن همه دستگاههای اجرایی باید یک مشاور نخبه داشته باشند و همه کارگروههای زیرمجموعه شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز از یک فرد نخبه در آن حوزه بهره بگیرند.
او گفت:این طرح با استقبال نخبگان استان مواجه شده و آنها حاضر شده اند که نظرات کارشناسی خود را به دستگاههای اجرایی و کارگروههای استانی به شکل رایگان ارائه کنند و البته در ادامه می توان با پرداخت هزینه به این افراد نخبه، سفارش انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی داد.
1922/5132
خبرنگار: کامیار اسماعیل پور ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.