غلامحسین حاجی زاده روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مدارسی که 20 سال پیش ساخته شده در زمان ساخت ایمن بودند ولی ایمنی آنها باید هر سال ارتقا داده می شد که این اقدام انجام نشده است.
وی اظهار کرد: مدیران مدارس مشهد برای برگزاری دوره های آموزشی ایمنی طی سال گذشته همکاری های خوبی با آتش نشانی داشتند بطوریکه این آموزش ها به 750 مدرسه منتقل شد.
وی گفت: با این حال در حوزه نظارتی و ایمن سازی مدارس پیشرفتی حاصل نشده و آموزش و پرورش به دلیل مشکل بودجه ای برای ایمن سازی در موارد مختلف نظیر استحکام بنا، سیستم های اعلام و اطفای حریق اقدام خاصی نداشته است.
وی با بیان اینکه هم اکنون اغلب مدارس مشهد فاقد شرایط ایده آل ایمنی هستند، افزود: بیشتر مدارس این شهر نیاز به ایمن سازی دارند و حتی بسیاری از آنها کپسول اطفای حریق و تجهیزات اولیه ندارند.
حاجی زاده اظهار کرد: هم اکنون 269 مهمانپذیر با هفت هزار تخت در مشهد مجوز فعالیت دارند که در نیمه نخست سال جاری 85 واحد از این تعداد برای اخذ تاییدیه ایمنی اقدام کردند.
وی گفت: در احداث ساختمان ها فرایند ایمنی باید ادامه یابد ولی پس از ساخت به دلیل خلاء قانونی مقوله ایمن سازی رها می شود.
وی افزود: در صورت وجود الزام قانونی دست کم هر 2 سال یکبار باید برای اخذ تاییدیه ایمنی ساختمان های اداری، اقامتی و تجمعی اقدام شود.
حاجی زاده اظهار کرد: ساختمان پلاسکو در زمان احداث ایمن بود ولی به مرور تغییر کاربری داده و ناایمن شد و در مشهد نیز ساختمان های مشابه آن بسیار است.
وی گفت: پارسال هشت هزار بازدید ایمنی از اماکن عمومی و ساختمانهای بلندمرتبه این شهر انجام شد که 50 درصد آن منجر به صدور تاییدیه ایمنی گردید.
هم اکنون هزار و 300 آتش نشان در 49 ایستگاه شهر مشهد خدمت می کنند.
7505 / 6053 خبرنگار: ندا جواهرفر ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.