هادی ایزدی روز پنجشنبه در مراسم رونمایی این دستگاه گفت: طراحی و ساخت این دستگاه توسط متخصصان بومی یک میلیارد ریال هزینه معادل یک ششم هزینه نمونه خارجی آن داشت.
وی ادامه داد: با ساخت دستگاه میز پرداخت پرس ایزواستاتیک ز خروج پنج میلیارد ریال ارز از کشور جلوگیری شد. این دستگاه در تولیدات محصولات چینی و به جای چهار ربات، کار پرداخت فرآورده های ظروف تولیدی را انجام می دهد.
فرماندار گناباد نیز نگاه تولیدکنندگان به بازارهای هدف را از اصول اقتصاد مقاومتی ذکر و بیان کرد: دولت در ستاد اقتصاد مقاومتی و اشتغال به دنبال تسهیلگری برای تولیدکنندگان و کارآفرینان به منظور خروج از وضعیت رکود اقتصادی است.
محمدعلی نبی پور افزود: تعهد و صداقت نیروهای کار گنابادی باعث افتخار، بالندگی و کمک به توسعه و افزایش رضایت مندی کارآفرینان غیربومی است.
مهدی مرادی قائم مقام شرکت تولیدی صنایع چینی گناباد نیز نبود زیرساختهای مانند فرودگاه و دوری از بازار مصرف و مواد اولیه را از مشکلات مهم تولیدکنندگان در شهرهای محروم و کم برخوردار مانند گناباد دانست.
172 واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعال است و برای راه اندازی این واحدها هزار و 273 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
فعالیت این تعداد واحد صنعتی در گناباد برای سه هزار و 284 نفر شغل مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی با 447 هکتار زمین و 54 واحد فعال و 11 سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری **انتشار: حسین کریم زاده
2095/7545/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.