به گزارش ایرنا، نریمان مصطفایی روز چهارشنبه در نشست ستاد بازآفرینی محلات ناکارآمد سبزوار افزود: سال گذشته نیز یک هزار و 800 میلیارد ریال برای ساماندهی محلات حاشیه نشین در کشور اختصاص یافت که زمینه برای ارائه خدمات مناسب به این محلات را فراهم کرد.
وی اظهار کرد: حدود 30 درصد جمعیت کشور در 57 هکتار از محلات نابسمان میانی، 21 هزار هکتار از عرصه های تاریخی و مراکز شهرها و 48 هزار هکتار از سکونت گاه های غیر رسمی کشور ساکن هستند.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم رویکرد ارائه خدمات به سکونتگاه های غیر رسمی و مناطق حاشیه نشین را تغییر داد، گفت: امسال با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، ردیف های اعتباری مناسب برای ارائه خدمات در این مناطق اختصاص داده شده است.
مصطفایی افزود: در چهار چوب برنامه بودجه سال 1396 تامین قیر رایگان برای آسفالت معابر محلات و سکونت گاه های غیر رسمی کشور نیز در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید بسیار بر ساماندهی مناطق حاشیه نشین دارند، اظهار کرد: تاکیدات معظم له سبب شد دستگاه های نظامی و برخی موسسات مانند بنیاد برکت حضور پر رنگ در کنار سایر دستگاه های اجرایی در ستاد ملی بازآفرینی ملی داشته باشند.
وی گفت: سبزوار از جمله شهرستان های پیشرو در اجرای طرح های بازآفرینی در کشور است و برنامه های اجرا شده در این شهرستان می تواند به عنوان الگو برای سایر شهرستان های کشور مورد استفاده قرار گیرد.
مصطفایی افزود: مرمت، بهسازی و خرید 2 بنای تاریخی در این شهرستان در دستور کار ستاد قرار دارد که در صورت موافقت مالکان می توان هزینه اجرای این طرح را از محل اسناد خزانه تامین کرد.
وی اظهار کرد: همچنین 2 دفتر تسهیل گری در محله عیدگاه و کوی گلستان این شهرستان در نظر گرفته شده که زمینه لازم برای ارائه خدمات به ساکنان این محلات را فراهم می کند.
وی گفت: از طریق پرداخت تسهیلات از محل منابع اعتباری صندوق کارآفرینی امید نیز در این محلات کسب و کارهای خرد ایجاد می شود که زمینه اشتغال بسیاری از ساکنان این مناطق را فراهم می کند.
مصطفایی افزود: براساس تفاهم نامه ای که بین بنیاد برکت و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به امضا رسید، بنیاد برکت در 18 استان کشور مسکن محرومان احداث می کند.
وی ادامه داد: همچنین طرح بازآفرینی محلی علاوه بر پنج محله و سکونتگاه غیر رسمی سبزوار در چهار روستای الحاقی و بافت تاریخی آن نیز اجرا می شود که ستاد بازآفرینی این شهرستان باید طرح مصوب خود را به ستاد ملی بازآفرینی ارائه کند.

* اجرای 110 طرح در سکونتگاه های غیر رسمی سبزوار
فرماندار ویژه سبزوار نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال 1393 تاکنون 110 طرح در پنج محله و بافت ناکارآمد این شهرستان اجرا شده است.
احمد برادران افزود: برای اجرای این طرح ها بیش از 300 میلیارد ریال هزینه شده که زمینه مناسب برای ارائه خدمات به شهروندان ساکن در این مناطق را فراهم کرده است.
وی اظهار کرد: تاکنون طرح های مختلف از جمله توسعه خدمات زیر ساختی مانند طرح خط لوله آب و فاضلاب به مقدار 20 کیلومتر با هزینه 45 میلیارد ریال، 77 طرح اشتغال زایی با هزینه 16 میلیارد و 100 میلیون ریال، شبکه روشنایی محلات و طرح های احداث آتش نشانی، مدرسه، پایگاه های سلامت و خدمات اجتماعی در این محلات اجرا شده است.
مدیر عامل سازمان عمران بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری سبزوار نیز در این نشست گفت: تکمیل طرح های بازآفرینی در محلات این شهر نیازمند 100 میلیارد ریال از محل منابع ملی است.
مهدی برزویی افزود: همایش ملی بازآفرینی محلات با همکاری ستاد ملی باز آفرینی امسال در شهرستان سبزوار برگزار می شود.
در این نشست از فرماندار ویژه سبزوار به دلیل اجرای موفق طرح بازآفرینی محلات و سکونتگاه های غیر رسمی این شهرستان قدردانی شد.
مرکز شهرستان 320 هزار نفری سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد مقدس قرار دارد.
8144/7500 / 6053 خبرنگار: جواد پورسخاوت ** انتشاردهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.